Aşağıdaki videoya rastladım sizce illuminati gerçekmi 🤔
https://youtu.be/94lmsyawQVk bence gerçek ünlüler,şirketler,siyasetçiler buna hizmet ediyor bi loca gibi locanın en başıda şeytana hizmet ediyor vadettikleri şey ise para - şöhret bu videoda ufak bir kanıtı olmuş özellikle amerikada tepedeki ünlülerin hepsinin ruhunu fikirlerini sattığını düşünüyorum türkiyede bu olay okadar fazla değildir
Senin ruhun para etmediği için mi böyle düşünüyorsun? )))
Sosyal medyadan metafor olarak geçen konuşmaların derlendiği bir kolaja bakıp beynini neden boşa yoruyorsun?
Bu videolarda ruhunu satmak para şöhret için günah işlemek anlamına geliyor, yoksa şeytanla falan sözleşme yapan yok.
İllüminati'de katolik kilisesinin engizisyon ile milletin kellesini götürdüğü yüz binlerce kadını cadı diye yaktığı dönemde çıkmış bir örgüt.
Amaçları şeytanla anlaşma falan değil, kilisenin baskıcı otoritesini kırarak bilimsel çalışmaların önündeki engelleri kaldırmak.
Dünya yuvarlaktır diyeni mahkemeye çıkaran katolik yobazlığına karşı kurulmuştur.
Kilise de bu gizli örgütlenmiş bilim adamlarını şeytanlıkla suçlamıştır.
Eğer müslüman isen yaptığının tamamen şirk olduğunu söyleyebilirim.
Çünkü islamda şeytanın para ya da vaad karşılığı ruh satın alması diye bir şey yoktur.
Bu tamamen katoliklerin uydurduğu mitlerden biridir.
Eğer katolik değilsen bu zorvalıklara inanmak senin islam imanını feci zedeler.
Bir hadis var hep yanlış anlaşıldığını düşünürüm.
Onlar gibi görünen onlardandır diye.
Bu kılık kıyafet anlamında, gelenek görenek anlamında algılanır ve islami toplumları konsolide etmek için kullanılır.
Ama bu hadis gerçekse bence asıl anlamı tam da senin gibilerdir kardeşim.
İslamda olmayan, başka dinlerde olan mitlere inanmaya başladıysan artık islamdan çıkmaya başlamışsın demektir.
Ayrıca bu iş Amerika'da çok var Türkiye'de yok sanıyorsun ya.
Bu mitin çıkış kaynağı da Adanadır.
Adanada hristiyan bir papaz olan Thefilus'un kilisede otorite kazanmak için Şeytana ruhunu sattığı iddia edilir.
Hangi mahallesidir bilmiyorum lakin Adanalılar alınmasın ama şeytana ruh satma meselesinin başkenti Amerika'da değil Adana'dadır)))