Arkadaşlar, 15 gündür hastalıkla boğuşuyoruz.
5 gün boyunca hastanede bronşütten yattık, bronşüt düzeldi ama cocuk günde 8-10 kere ishale gidiyor bulunduğumuz şehirde özel hastane yok, devlette sıra bulamıyoruz yada problemi cözemiyoruz. Geçer diyorlar. Geçer. İlaçlar veriyorlar ama geçmiyor cocuk gözümün önünde eriyor.
Artık o kadar yoruldum ki enerjim düşüyor, üzülüyorum elimden geleni yapmak istiyorum.
Lütfen bana öneriler verir misiniz ? İstanbul için nereye götüreyim ? Basıp geleyim İstanbul'a. Nereye göstereceksek gösterelim. Bitsin artık muhakkak birşey var bu cocukda.
Oğlum için İstanbul'da iyi bir çocuk doktoru veya hastane
17
●572
- 12-12-2022, 22:59:19Çok geçmiş olsun gerçekten de zor bir durum, küçük yavrunuza Allahtan acil şifalar diliyorum. Maddi durumunuzu bilmiyorum ama Maslak Acıbadem tavsiye edebilirim (hiç götürmedik ama eşim bir ara çok baktı orada ki çocuk doktorları çok iyi), bunun dışında Avrasya hastanesinde götürdüğümüz bir doktor vardı Prof. Dr.Ahmet Hakan GEDİK, randevu bulmak zor oluyor ama aciliyeti iletirseniz erkenden sizi alabilirler. Bunların dışında gündüz eşime de sorarım kendisi takip ediyor çünkü.
- 12-12-2022, 22:59:26Merhabalar,
Yeşilköydeki İnternational Hospital (Acıbadem Grubu ) Çocuk Doktoru Esra Kotan'ı öneririm.
7 Yıldır kızımın doktoru. Çok iyidir, İnsani yanı çok yüksektir. Gerekmeyen tahlili istemez, gerekmeyen işlemi yaptırmaz.
Fotoğraf atarsın( tatildeyken) fotodan teşhis koyar, ararsın her zaman ulaşırsın o derece iyidir. Çok geçmiş olsun - 12-12-2022, 23:00:11Çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin. Nereye yakınsınız bilmiyorum ama Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin çocuk bölümü çok kapsamlı ve iyidir. İstanbul içinden yakın olmasa dahi çok fazla gelen kişiler var.