• 05-12-2022, 18:59:08
    #1
    Selamlar, bir durum artık canıma tak etti. Şimdi bir açık arttırma başlatarak domain satıyorum, konuyu oluştururken de kocaman "Lütfen bütçeniz yoksa ihaleye katılmayın, manipüle etmeyin. Boş yere seviyeyi yükselterek insanların hakkına girmeyin. Alım yapmaz iseniz negatif trade uyguluyorum. İtibarınızı kirletmeyin" yazıyorum.

    Yahu buna rağmen ihaleye katılıp, sayfalarca fiyatı yükseltiyor adam. Ödeme yapmıyor.

    Şimdi de biri aynı şekilde 2 gün önce "Ödeme gün içinde sizde" yazmış, adam 3 gündür foruma girmemiş. Bu da yeni taktik herhalde. Bir zahmet aldığın malı takip et arkadaş.

    Hayır yani yeni üye de değil. 40-50 trade puanı var adamın.

    Ben bu arkadaşa negatif trade uygulasam bir türlü uygulamasam bir türlü.

    Neden ciddiye alınmıyor bu açık arttırmalar arkadaşlar konuya koca koca uyarı metni de koymamıza rağmen? Hani neden itibarınızı kirletmeye bu kadar okeysiniz? Profilinizde eksi bir durum olması sizi hiç rahatsız etmeyecek mi? Edecekse neden 50 kez uyarmamıza rağmen hala ihalelere katılıyorsunuz?

    Hali vakti yerinde biri olmasam, o gün acil ödemem olsa, bu ihaleye katılıp ödeme yapmayan insan yüzünden belki çok mağdur olacağım, belki ev sahibimle kavga edeceğim. Böyle bir şey olamaz. Kategori banı süresi arttırılmalı, üye de en az 1 ay uzaklaştırılmalı. Olayın ciddiyeti var.


    Bu arkadaşlara uygulanan kategori banı en az 2 sene olmalı. 2 sene boyunca hiçbir ihaleye katılamamalı bu arkadaşlar. Kimsenin zamanını çalmak, almaya gerçekten hevesli arkadaşların hakkına girmek bu kadar kolay olmamalı.
  • 05-12-2022, 19:01:06
    #2
    💎Yazılımın Nirvanası { }
    İçimi okumuşsunuz hocam... O kadar haklısınız ki
  • 05-12-2022, 19:01:16
    #3
    Regnos.com
    Bende 1 haftadır mesajıma dönmeyen, teklif verdiği domaini almayan arkadaşa 2 dk önce -itrader verdim. Yakın zamanda mesaj atar artık
  • 05-12-2022, 19:02:18
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Hocam bende şuna anlam veremiyorum açık artırmaya teklif verip alım yapmıyorlar şikayet konusu açıyorum kilitliyorlar ceza almıyor kişiler hakksız trade bilirdin diyorlar onu saten yapıyorum ama ceza almasını istediğim halde konu açıyorum bu cevapı alıyorum sürekli
  • 05-12-2022, 19:02:19
    #5
    Kesinlikle haklısınız hocam. 👌
  • 05-12-2022, 19:02:46
    #6
    Haklı bir isyan.
  • 05-12-2022, 19:03:21
    #7
    Haklısınız, forumda - trade kullanılıyor ama kategori banı yemesi için bu gibi durumlarda moderatöre bildirmemiz gerekiyor.
  • 05-12-2022, 19:03:27
    #8
    48 saati geçtikten sonra negatif trade atın gitsin. Kimse kimsenin zamanını calamaz.
  • 05-12-2022, 19:03:56
    #9
    Platin üye
    Geçmiş olsun, bende farkediyorum son günlerde üyeler arasında ciddi sorunlar var.
    Maksigeyik kategorisinde veya off-topic kategorisinde herkes birbirine sallıyor.
    Sonrada moderatörleri suçluyorlar konumu kapattında şöylede böylede diye. Adamlar ne yapsın?
    En yakın zaman geçen seneden örnek vereyim böyle bir sorun yoktu.
    Düzen için katı kuralların getirilmesi taraftarıyım ama yönetim daha iyi bilir.