1. bu tarz yalanları yazanları hayvan yerine dahi kabul etme.
2. tarihe bak türkiyede binlerce ahiskali doğu türkistanlı var , 100 binlerce arnavut var çerkez var hiç biri geri dönmedi bilakis ailesini de getirdi.
3. türkiyenin nüfusu artırılması planlanıyor bu göçler ilede bu sağlanacak ...
1. Kanıtlı belgeli gerçekleri inkar edip, bir tarafınızdan uydurduğunuz yalanları doğru kabul etmek size yakışır biz Türklere değil!
2. Allah bu ülkeyi senin gibilerin çoğalmasından korusun. Bu millet Türk anne babadan doğup Türklüğe ihanet edenleri hatta Türk milliyetçisiyiz, yerli ve milliyiz naraları atanların vatandaşlığı ve ülkeyi nasıl da araplara peşkeş çektiğini görüyor.
3. Ülkenin başına ne kötülük geliyorsa, Türkiye cumhuriyeti tarihindeki en zor dönemi yaşıyorsa sizin gibi uydurma hikayeler yazanlar, lozanda gizli madde var diyen cahil cühela tayfasının yüzünden geliyor.
Şu anda gerçek tarihi yalanlayıp bambaşka uydurma bir tarih yazılmaya çalışılıyor. Sizin gibilerin şerrinden korunmak için önce vicdan gerekli sonra bilim ve akıl.
Bugünü özgürce yaşamamızı sağlayan atalarımız şu anki halimizi görse kahrolurlardı...
Ülkenin bütün gözde yerleri birer birer işgal ediliyorken bunu bile ülkenin nüfus artışı sağlanıyor yalanıyla savunmanın tek anlamı var. Onu da bilen biliyor.