• 20-11-2022, 14:22:49
    #19
    yeni üyelerin çoğu forumdaki eski üyeliğin ve ticaret puanı üstünlüğü olayının farkında değiller. birkaç tane de hazır kıta bekleyen var vurup gidecek.
  • 20-11-2022, 14:23:39
    #20
    dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yeni üyelerin çoğu forumdaki eski üyeliğin ve ticaret puanı üstünlüğü olayının farkında değiller. birkaç tane de hazır kıta bekleyen var vurup gidecek.
    Dönem dönem ortaya çıktığı gibi güven kasıp patlatmaya hazır bekleyenler var katılıyorum.
  • 20-11-2022, 14:25:56
    #21
    -1 trade olsa kesin güvenip verirlerdi 😄
  • 20-11-2022, 14:26:43
    #22
    Olumsuzlar:
    9 Adet BAN
    4 Adet CEZA
    79 ile başlayan numara (Güven vermeyebilir. Forumda birine böyle numara üzerinden iletişime geçtim. 1 ay sonra tekrar yazdım dönüş yok forumdan pm attım. Hocam numara değişti dedi.)
    Meslek: Aslan Terbiyecisi
    https://www.r10.net/1083880587-post3.html Konuşma tarzı Reis kral dayı hala gibi konuşma tipi ticarette çok önemlidir hocam. (Örnek burada dayı yazıyor.)

    Olumlular:
    Trade miktarı.
    Üye yılı.

    Yukarıdakiler etken olabilir tabi bunlar benim analizlerim. (Doğrudur yanlıştır bilmem yanlış anlamayın sadece kendi gördüklerimi yazdım.)
  • 20-11-2022, 14:35:46
    #23
    Güven neden veresin hocam ki? Özellikle ilk defa çalışılan kişilerle aslında 5 lira 5000 lira neyse tutarı bir protokol olmalı. Tabi resmiyete ne denli dökülebilir bu bilmiyorum da.

    Forumda yüksek trade sayıları olup parayı alana kadar ilgili, aldıktan sonra ilgisiz alakasız kişiler bir hayli fazla olduğundan artık "güvenmiyorlar mı bana" diye düşünmek abes olur.

    Bunlar benim şahsi düşüncem. Şu an bir adsense onsy hizmeti aldım mesela. Bu ara arkadaşın söylemi ile teslim edilecekti ama daha sitede wordpress in ilk kurulduğu ekran var. Merakla bekliyorum kendisinin ne zaman durumla ilgili yazacağını. Söylediği sürenin üstüne ben de 1 hafta ekledim, aksilik çıkar birşey olur diye 1 haftası kaldı benim nazarımda da. Sonrasında zaten her halükarda şikayet konusu açacağım, parasından pulundan değil. İlgisizliğinden kaynaklı. Yaptığım ödemeyi iade eder, etmez artık kendi bileceği iş olacak son durumda.

    He 1 haftalık süreç içinde adsense onaylı halde dönüş yaparsa da özür konusu açarım tabi ki. Demek ki bana aktarmasa da arkaplanda gerçekten yapıyormuş birşeyler diyerek.
  • 20-11-2022, 14:39:46
    #24
    2 yılda 900 ticaret tebrikler