• 16-11-2022, 01:20:57
    #19
    Geçmiş olsun.
    Benimde farkettiğim tek şey, bu hastalıkların sürekli tekrarlıyor olması.
    Bütün yıl boyunca ev içinde grip nezle öksürük dolanıyor.

    Geçen yıllardada biri grip olduğunda evdeki herkes olurdu. Ama grip atlattıktan sonra en az 3,5 ay tekrarlamazdı. Vücut bi antikor üretiyor ve tekrarlamaması için savaşıyordu herhalde.
    Ama bu yıl öyle olmadı. Gribi atlatıyoruz ardından tekrar geliyor. O bitiyor nezle gelior. Her ay farklı bir hastalık. Evde biri hastalanınca sırayla herkes hastalanıyor.

    Birde şu var. Covid öncesi çok tedbirli değildik.
    Şimdi her kapıya çıkıp gelmemizde bile el yıkıyoruz. Sağa sola her yere tutmamaya kabalaıkta durmamaya özen gösteriyoruz. Bu kadar tedbire rağmen hastalıkların artması çok ilginç.

    Sonumuz hayr olsun diyelim.
  • 16-11-2022, 02:01:15
    #20
    Babam ve babaannemde aynı şu an. Çok şiddetli bir öksürük var.
  • 16-11-2022, 03:05:42
    #21
    2 haftadır öksürük var, geçmiyor.
  • 16-11-2022, 14:02:51
    #22
    Sizdeki tüm belirtileri bende geçirdim. Her belirti geçti gitti fakat burun tıkanıklığı ve öksürük halen devam ediyor. Ne kullandıysam geçmiyor
    Hastalığın 4. haftasındayım...
  • 16-11-2022, 16:31:12
    #23
    LastAndYou adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Covid ignesinden sonra 1 tane aşı olmama rağmen bu dönemde başladı bendede 3 . Haftaya girdim balgam ve öksürük hiç bitmiyor bazen ciğerim ağzıma geliyor sanıyorum ki aşı karşıtı olduğum için ailemden bile tepki yemiştim şimdi kimse sesini çıkartmıyor ne enjekte ettiğini bilmeden vurulduk baskı yüzünden ben 1.5 haftadır evden bile çıkmadım kimseyle temas etmiyorum geçmiyor bitmiyor lanet olası şey
    Çok şükür nazar değmesin evde bir ben hasta olmadım. Evde ki herkes aşı olmuştu. İnat ve ısrarla ben olmadım. Ben artık aşıya bağlıyorum. Bağışıklık sistemini çökerttiler. İnsanlar en ufak bir şey de hemen hastalanır oldu.
    Bizimkilerde de öyle öksürük yok fazla da eklem ağrısı, ateş, ishal, kusma falan var. Resmen herkes sürünüyor.
  • 16-11-2022, 16:43:55
    #24
    1.5 aydır bu hastalıktan müzdaribim
    geçen gün boğuluyordum nefes alamıyordum boğazımı açabilmek için su içtim sonra kendimi kusturdum az kalsın ölüp gidecektik
    bu şey boğazınızda kilitli bir kapı oluşturuyor kapı açılmadıkça nefeste alamıyor yutkunamıyorsunuz resmen
    2-3 güne acile gitmeyi planlıyorum
  • 16-11-2022, 17:43:59
    #25
    Öksürük, baş ağrısı, ateş, titreme, üşüme...
    Bunlardan kurtulalı 2 gün oldu çok şükür, aman dikkat edin kendinize.
    Çoklu ortamlardan kaçının
  • 16-11-2022, 17:54:35
    #26
    ibra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Geçen hafta salı günü titreye titreye gece acile gittim. İğne yaptı ve antibiyotik ağrı kesici yazıp yolladı. Ateşim vs. geçti ama boğaz ağrısı ve aşırı şiddetli öksürüğüm sürüyor.

    Bugün 1 hafta sonra tekrar gittim acile ve bana git test yaptır dedi. Şaka gibi 1 haftadır hastayım, geçmemiş covid olsam bile karantina süreci zaten 1 hafta. En sonda covid bölümüne gittim oradaki doktor biz tam bakamıyoruz bir uzmana görün dedi. Devlet hastanesinde randevu almam minimum 15 gün sonraya. 15 güne boğazım delinir herhalde.

    Bu hastalığa bir çözümleri yok geçmiyor lütfen kendinize dikkat edin.

    Bugün devlet hastanesine olan güvencim vs. tamamen gitti yarın sabah özel bir hastaneye gidip tüm teslerimi yaptırıp bir uzmana gözükeceğim.

    Eskiden kuyruk beklerlerdik diyorlar ama o kuyruk elbet bitip görünüyordun. Şuan ki sözde *randevu sistemi*'nden sağlık ocağına 2 gün sonrasına randevu alabiliyorum.

    Allah tüm hastalara şifa versin, kimseyi devlet hastanelerinin eline düşürmesin. Amin.
    Ben de yakalandım. Geçmiş olsun.
  • 16-11-2022, 22:17:59
    #27
    Bende atlattım 10 gün önce çok şükür. Aynı şikayetler