• 08-11-2022, 16:41:26
    #10
    Herkes şahsi fikrini belirtebilir de insanları ve bir toplumu aşağılayıcı sözler sarf etmesi kabul edilemez. Aptal olduğunuz için de başınızda böyle yöneticiler varken de tamamen siyasi mesaj veriyor. Kimsenin haddi değil herkes kendi işini düzgün yapsa hiç bir problem yaşanmaz. Topaç diyen arkadaş bir kişiye hakaret vari konuşmuş, beyefendi tüm toplumu aşağıladı. İğneyi başkasına çuvaldızı kendine derler eskiler..
  • 08-11-2022, 16:46:27
    #11
    Cebinde parası olan adam çorbanın yanında niye 2 ekmek yesin. Çorbanın yanına kebap söyler


    Bizim toplum ekonomik sebeplerden dolayı ekmek yemeye itilmiş tabi birde eskiden kalma alışkanlığı olanlar var , çorbaya yarım ekmek doğrar , mangal yapılır geriye et kalır ama ekmek kalmaz gibi Geçmişte yokluktan gelen alışkanlıklar sanırım.
  • 08-11-2022, 16:52:43
    #12
    Ekmek yemenin fakirlikle zenginlikle alakası yok.Fazla ekmek yiyen zengin de var.
    O 2 dilim ekmek yiyenler sadece fiziğine dikkat etmek ve fazla kilo almamak için yemiyor bu kadar basit.
    Bizim toplum ekmek ile doyduğu için böyle 20 sene başında yöneticiler duruyor. — Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar demiş adam.
    Bu mesaj tamamen siyasidir.
    Ben günahım kadar akpyi sevmem ama adam sırf hükümeti kötüleyeceğim diye bütün millete aptal diyor bu kabul edilemez bir şey.
    Tekrar söylüyorum akpyi günahım kadar sevmem ama millete de laf söylemesine karşıyım .
    Milletine zillet diyenlere de karşıyım hatta nefret ediyorum o zihniyetten.
    Milletini kutuplaştıran ve ötekileştirenlere de karşıyım.
  • 08-11-2022, 17:35:21
    #13
    Adam, "Ekmek, aptal toplumların temel gıda maddesidir." Diyor. Ekmek bir temel gıda maddesi değildir demek istiyor fakir ülkeler karın doyurma amaçlı mecburen et, balık, yumurta vb pahalı olduğu için ekmek yiyorlar bence de doğru.
    Zengin insanlar için tercih olabilir bende tercihen ekmek yiyorum yemezsem doymuyorum
  • 08-11-2022, 17:37:54
    #14
    haklı lakin içeri almışlar adamı.
  • 08-11-2022, 17:44:16
    #15
    Ekmek yemiyorum kafam rahat. Bu yetkili abi söylemini beyaz ekmek özelinde anlatsa daha doğru olurmuş sanki. Beyaz ekmeği de beyaz ekmeği köylere kadar sokup insanları bu ekmeğe alıştıran zihniyeti de sevmiyorum.
  • 08-11-2022, 18:10:32
    #17
    🔥%100 WP Optimizasyon🔥
    Ugursuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ekmek yemiyorum kafam rahat. Bu yetkili abi söylemini beyaz ekmek özelinde anlatsa daha doğru olurmuş sanki. Beyaz ekmeği de beyaz ekmeği köylere kadar sokup insanları bu ekmeğe alıştıran zihniyeti de sevmiyorum.
    Beyaz ekmek tehlikeli. Buğday daha doyurucu. Daha besleyici. Beyaz ekmekten bahsediyor sanırım. Çünkü beyaz ekmek 7.5 tl olacak diyor.
    Buğday daha pahalı
  • 08-11-2022, 18:10:47
    #18
    TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Küçükken fazla ekmek yeme aptal olursun derlerdi. Ekmek üreticileri sendika başkanı da aynı şeyi söylüyor 😁 Hem de bilimsel bir şeymiş.
    Gelişmiş zengin toplum masada ekmekten iki dilim alıyorsa geri kalan sofrada ki şeyleri tüketiyor. Et gibi balık gibi yeşillik gibi şeyler.
    Bizde çorbacıya gitsek bi tabak çorba Parasına 2 tam ekmek yeme kültürü var. Çünkü ekonomik olarak mecburi ona itiliyoruz.
    Sunucu olayı anlamak istemiyor bence. 😂
    Adam toplumumuza aptal demek istemiyor aksine ekmek tüketimi toplumları aptal yapar düşünme ve zihinsel gelişimi bilimsel olarak ta geriye düşürür demek istiyor. Örnek japonlar (:


    https://twitter.com/haskologlu/statu...9uA7ewzAg&s=19


    Not: Toplumumuzun aptal oldugunu belirtiyorum. Zira Türk milleti zekidir. Lakin hayat şartları gerçek ve zaruri gıda maddelerinden (et balık vs) ekmege zaruri itiş sebebi ile zaruri temel gıdaları alamıyoruz.

    Ben cebinde milyonlar olan birinin bi kase çorba ile 2 ekmek bitirdiğini görmedim mesela 😂
    Hocam adam bildiğin halka hakaret ediyor. Aptal oldukları için , işte bu yüzden 20 yıl yöneticiler duruyor diyor. Orayı kaçırmışsınız galiba. Ben bu adamın geçmiş tweetlerine de baktım yorumları hep bu şekilde iktidara ve destekçilerine hakaret niteliğinde.
    Yok bilimselmiş şeymiş geçsinler bunları. Biz 150 kilo yiyoruz , Almanlar 90, Ruslar 80 kilo yiyormuş. Sonra abd,fransa falan geliyor. Bunun aptallıkla ne alakası var.

    Şunun yazdıklarına bakın ne demek istediğimi anlarsınız.
    https://twitter.com/cihankolivar2