• 08-10-2022, 01:53:45
    #28
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    MEDYATWIST adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Eğlenceli tarza bir insansınız bazen insanın zittini sevmesi güzel birşeydir.
    Fakat bir erkegin başka insanlara açacağı bir konuşmada hoşlandığı bir bayanı tanıtması bile yanlışken sizin burda güzel değil ama hoşlanıyorum demeniz sizin kızdan hoşlanmadığınıza sadece geçici bir heves olduğunu gösteriyor hoşlanan bir erkek bu şekilde anlatmaz.

    Gelelim bir diğer konuya seviyorsan hoşlanıyorsan ciddi ciddi uzatmicak açılıcaksın yapamıyorsan uzatmicaksin.
    Awakea adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kusura bakmayın ama nasıl davranacağınızı ya da nasıl konuşacağınızı bilmiyorsunuz.
    kız ile 2-3 haftadır muhabbet ediyoruz.
    Kız güzel de değil saçma sapan konuşuyor.
    bu kız ile evlenirim gibi geliyor
    Vallah bu zamana kadar hep dış görünüşe baktım .Yine diyorum kızın dış görünüşü güzel değil ancak iç güzelliğin önemli olduğunu anladım diyorum daha ne diyeyim .
  • 08-10-2022, 02:00:31
    #29
    Backlog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Vallah bu zamana kadar hep dış görünüşe baktım .Yine diyorum kızın dış görünüşü güzel değil ancak iç güzelliğin önemli olduğunu anladım diyorum daha ne diyeyim .
    Evlenmeyi düşündüğünüz birisi hakkında bu şekilde konuşmak bana doğru gelmedi. Herkesin de tersine giden durum bu zaten, daha farklı adabıyla duygunuzu anlatabilirdiniz. Umarım sıcak bir evliliğiniz olur
  • 08-10-2022, 02:06:38
    #30
    Backlog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hiç olmayacak iş oldu Bir kız ile tanıştım . Kızdan hoşlandım ancak kız abi diyor Kız benden küçük .Onuda geçtim kız ile 2-3 haftadır muhabbet ediyoruz .Kız güzel de değil saçma sapan konuşuyor ancak beni eğlendiriyor mutlu ediyor . İlginç duygular içindeyim Normal şartlarda ben evlilik düşünmeyen biri olarak bu kız ile evlenirim gibi geliyor ancak konduramıyorum.
    Kız'a açılamıyorum da kız benden 7-8 yaş küçük Açıkcası kıza da birşey diyemiyorum . Kız bana normal arkadaşı gibi davranıyor .Ortak tanıdıklarımızda bana konduramıyor ancak şüpheleniyor gibi geliyor Benden beklenmeyen hareketleri görünce Ne yapsam bilemedim.

    Parasal olarak sıkıntılarım var ancak kendime hedefler koydum onun üzerinde hareket edip 7-8 ay içerisinde büyük bir para kaldırmayı hedefliyorum.Olur olmaz bilmiyoırum ancak kızdan hoşlanmam benim durumumu gözden geçirmeme ve kazanç elde etmem gerektiğini gözler önüne serdi .Çünkü ne kadar seversen sev yada ne kadar yakışıklı olursan ol para farklı görüntü katıyor .
    Kızdan hoşlanmam bana farklı bir bakış açısı kattı .Hayata karşı bakış açım değişti .Kız paragöz yada para seven biri değil ancak parasız fazla bir görüntünün olmadığını anladım.
    Garip duygular içerisindeyim .Sonuç ne olur bende bilmiyorum.
    Paranın bir aileyi geçindirmek için değil görüntü için gerekli olduğunu düşünüyorsunuz ve biraz muhabbet ettiğiniz güzel olmayan kendinşzden küçük ve toy bir kıza kapılmışsınız.
    Allah yardımcınız olsun…