• 22-09-2022, 18:25:52
    #19
    aydoganweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kendi yaşadığınız yerde bir markete bile girseniz asgari ücret alırsınız zaten. Bu işlemleri yapıp asgari ücret verilmesi saçmalık. Ayrıca şehir değiştirmek hiç akıl karı bir iş değil. Bunları çok zor durumda olsanız bile kabul etmeniz hiç akıllıca değil. Ankara da iş mi kalmadı hocam. İşveren tarafından bakıldığında her zaman sömürü sistemi var. O yüzden kendi işinizi bile yapsanız aylık bir asgari ücret kazanırsınız bu bilgiler ile.
    Hocam zaten Allaha şükür kazanıyorum Ankara işleri geçtim forumda bile o kadar kazanıyorsun vakit bile kalıyor.
    Çok saçma gerçekten

    Vitruvius adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    En az 3 kişinin yapacağı işi söylemişler, bu şekilde kendileri de verim alamazlar yapılacak çalışmadan. Hala şu işlerin nasıl yapılması gerektiğine dair anlamsız beklentiler içinde işverenler. Çok çok acil ihtiyaç varsa evden çalışma kabul ediyorlarsasadece geçici olarak kabul et derim. Aksi takdirde hiç bulaşma, bu düşüncedeki insanlarla da rahat çalışamazsın.
    Hocam evden çalışma yok ilk ay hastanede kalacağım sonra eve çıkıp asgari ücretle eve çık faturalar falan olacak gibi değil çok şükür karnım doyuyor ücret arttırma ve hibrit çalışmayı teklif edeceğim.
    Ankarada 27 yıllık bir düzenim var bir anda bunu bozamam.


    KOZBA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    4-5 zor anahtar kelime demişsiniz, bu işin bile aylık tutarı asgari ücretin üzerinde.
    Diğer işlere girmiyorum bile.

    Sağlık sektöründeki en rekabetli kelimelerden olduğunu diyebilirim.

    Zaten bunlarla seo verdiğim ücreti karşılamaz.

    Ayrıca uzaktan destek verecek kişi sadece içerik için başlık verip kenara çekilecek ben iş yerinde olduğum için tüm yük bende olacak ve baktılar ki bu iş olmuyor işime son verilecek

    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam hastane ismini verde aman mazallah işimiz düşer falan gitmeyelim kanımızı emerler
    özelden yazayım hocam


    TAK3S adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sizden beklediği işlerin hepsini toplam 8 kişinin yapması gerektiğinin farkındadır umarım firma sahibi. Afedersiniz ama bana maaşlı köle tekifi gibi geldi. Kabul etmenizi önermem. Okadar şeyi yapabileceğinize inanıyorsanız basit bir ajans sitesi kurup kendi üzerinizde yapın. Muhtemelen 2 ay sonda 5-10 sipariş almış olur asgrai ücretin kat ve katını daha fazla kazanırsınız.
    Aynen öyle yapacağım hocam kabul edilebilir tarafı yok zaten üsttede yazdım bir kişi bana sadece içerik başlık verecek ona göre yapacağım bu kişi hiç gelmeyecek ve site ist,nilen konuma gelemezse (bu şartlarda zor) ben açıkta kalacağım.


    ahmetyigit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bana göre bu işin ederi en az 20k civarıdır aylık. R10'da takılsanız biraz, asgari ücretten çok daha fazlasını kazanırsınız zaten.
    Aynen öyle hocam zaten premiu üyelik aktif olmak ve biraz çabayla bunu r10 da kazanırım ki bu tarz paralar kazandım.

    Erc_Orc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kölelik kalkmamış demek ki...
    Yok hocam nerede halen devam ediyormuş


    husamettinunal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    evet hocam öyle ama acil ihtiyac vs olabilir son care olarak sandım ama başka işlerde çalışırım diyorsanız asla kabul etmeyin 8-9k altına bu işler yapılmaz
    8-9 bile çok düşük hocam yani 15 altı tamamen ölü çünkü gerçekten zor işler sanıldığı kadar kolay değil
  • 22-09-2022, 18:35:56
    #20
    Hocam çok tecrübeniz yoksa 1-2 sene çalışıp sonra kendi müşterilerinizi bulabilirsiniz
  • 22-09-2022, 18:39:53
    #21
    fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İşin iş ama bir meslek olarak algılanmadığı için bu tarz ücretler verilmesi yada ön görülmesi gayet doğal..
    O nedenle yani yok 10 bin 20 bin alıyorum alırsın falan gibi hayallere kapılma.

    Ya toplumda yer eden mesleklerden edineceksin yada bu tarz iş yapacaksan daha katma değerli sektörlerde çalışmaya bakacaksın.

    Hakkında hayırlısı olsun ama gerçek bu maalesef
    Bunlar hayal değil hocam ve iş olarakta kabul görüyor ama bunu herkes görmüyor.

    Bakın bu kişi uzaktan sadece blog içeriği için başlık vermeyi bir meslek olarak görüyorken benim yazdığım tüm işleri meslek olarak görmüyor diyemeyiz
    Yine bu kişi sadece bu iş için 7-8 k verirken bana asgari ücret vermesini doğal olarak karşılayamam
    Yani bu işi tüm denilenleri sadece bu ajanslara verirken meslek olarak görmüyor diyeemeyiz.
    Yine bu işi bir ajansa bıraksanız bu fiyata hayatta yapmaz.

    Kısaca gerçek bu değil sadece böyle görmek istiyorlar. Ama şu konuda katılıyorum çoğu kişi bunu iş olarak görmüyor

    Kariyer net vb yerlere bakarsanız bunun bir meslek olduğunu ve toplumda yer aldığını göreceksiniz

    Ben bazı yerleri yazmadığım için böyle düşünmüş olabilirsiniz ama kabul edin böyle bir meslek var ve kabul görüyor
  • 22-09-2022, 18:40:14
    #22
    ahmetyigit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bana göre bu işin ederi en az 20k civarıdır aylık. R10'da takılsanız biraz, asgari ücretten çok daha fazlasını kazanırsınız zaten.
    20k bile bu iş için çok az.
  • 22-09-2022, 18:41:18
    #23
    onurnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam çok tecrübeniz yoksa 1-2 sene çalışıp sonra kendi müşterilerinizi bulabilirsiniz
    10 yıl yetmez mi hocam Bunu yazmamışım kusura bakmayın şimdi yazdım yani tecrübesiz değilim (
  • 22-09-2022, 18:41:55
    #24
    constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    20k bile bu iş için çok az.
    Duysam gözlerim açık gitmezdi Hani 20k teklif derdim ama oda olmadı.
  • 22-09-2022, 19:01:24
    #25
    İstenilenlerin tek kişinin yapması ya da daha doğru bir şekilde söylemek gerekirse hakkını vererek yapması mümkün değil. Reklam yönetimi ayrı sosyal medya yönetimi ayrı bir mecra. Hadi bu ikisini yaptınız diyelim SEO için çalışma yapmak ayrı bir uzmanlık gerektirmekte. Hadi SEO konusunda da hakkını vererek yapacaksınız diyelim. Youtube video çekimi diyorsunuz, kamera kullanım tecrübeniz, kurgu-montaj bilginiz olduğunu varsayarsak size 4-5 kişilik maaş vermek zorundalar. Utanmadan alay eder gibi asgari ücret diyorlar.
  • 22-09-2022, 19:09:26
    #26
    Asgari ücrete değil şehir değişmeyi farklı ilçeye bile çalışmaya gitmemelisiniz. Yok ben illa asgari de olsa çalışmak istiyorum derseniz zincir marketlerde kasiyer olarak çalışın
  • 22-09-2022, 19:10:17
    #27
    ycanturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İstenilenlerin tek kişinin yapması ya da daha doğru bir şekilde söylemek gerekirse hakkını vererek yapması mümkün değil. Reklam yönetimi ayrı sosyal medya yönetimi ayrı bir mecra. Hadi bu ikisini yaptınız diyelim SEO için çalışma yapmak ayrı bir uzmanlık gerektirmekte. Hadi SEO konusunda da hakkını vererek yapacaksınız diyelim. Youtube video çekimi diyorsunuz, kamera kullanım tecrübeniz, kurgu-montaj bilginiz olduğunu varsayarsak size 4-5 kişilik maaş vermek zorundalar. Utanmadan alay eder gibi asgari ücret diyorlar.
    Hocam tek kişiden bunu beklemek çok saçma asgari birde üstüne basa basa öğlen yemeği personele verilen yemekten yersin diyorlar sanki ben personelde olmayacağım


    AldagBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Asgari ücrete değil şehir değişmeyi farklı ilçeye bile çalışmaya gitmemelisiniz. Yok ben illa asgari de olsa çalışmak istiyorum derseniz zincir marketlerde kasiyer olarak çalışın
    Hocam çalışmaya bu iş için meraklı değilim hani örnek olarak yazdım bu kadar kötü mü şartlar diye zaten forumlar vs bu para kazanılır.
    Yani hocam ilçe bile değişmez