ziynetorg adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Askerlik Sıkıntısı Kafayı Yiyeceğim
27
●1.820
- 29-08-2022, 16:44:07En başta aile hekiminde hata yapmışsın.
Eğer kesin çürük alabileceğin bir sıkıntın yoksa askere gidip tüm süreci askerliğe yıkmalıydın.
Aile hekimine ameliyatını söylemeyecek, sağlam raporu alıp askere gidecektin sonra teslim oldup benim beyin ameliyatım var çok konuşunca başım ağrıyor diyecektin.
Ameliyat izini gören komutanlar seni zorlamaya cesaret edemeyip önce revire sonra hastaneye sevkederlerdi.
Aynı git gelleri, doktor izine çıktı, tomografi randevusu 1 ay sonraya verildi muhabbetlerini askerlikten yerken yapardın.
Ama bu esnada hem askerliğin geçer hem de doktor raporu belli olana kadar spora ağır eğitime sokmazlardı seni.
Hem de askerde bu hastaneye sevkler falan izin günü gibi gelir eğer ağrın sızın yoksa. - 29-08-2022, 20:19:18- hemen askerlik şubesine gidiyorsunuz, teslim olmak istiyorum diyorsunuz.
- askere gider gitmez başım ağrıyor diyerek revire sevk istiyorsunuz
- revire gittiğinizde çektirdiğiniz tomografi vs her şeyi sunuyorsunuz
- sizi anında gata vb. büyük bir askeri hastaneye sevk ediyor
- hemen size müdahale ediliyor, hem ücretsiz hem askeri hastaneler tam teşekküllü oluyor.
Ben sinüzit tedavisi gördüm, arkadaşım kasık fıtığı, bir arkadaşım da alkol, bir diğeri uyuşturucu tedavisi gördü. yani askerde bu işler daha kolay.
kaçak olmaktansa bir taşla iki kuş vur. bence bekletme.
ayrıca beyinsel bir ameliyat olursan uzun süreli raporla terhis olacaksın sorun da ortadan kalkmış olacak.
eğer dışarda bu işlemi yaparsan askerlik bitmeyecek, iyileşince seni tekrar alacaklar. - 29-08-2022, 21:09:16Ben ne kadar gizlemek istesem gizleyemem hocam kafa tasımın arkası komple dağılmış vaziyette. Şey gibi düşünün lambalarda bekleyen arabaya arkadan 100 km çarptığınızı düşünün. O lambalarda bekleyen arabanın arkası dağılır ya komple hah işte aynısı kafamda şuan. Expertize girsem işlemli diye geri gönderirler beni. Sizin dediğiniz çok mantıklı ama doktor her şekilde fark edecekti bunu zaten.digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuan gidemiyorum hocam gitmek için 40 takla atsam dahi gidemiyorum. Sevk gözüküyor yine Bursa'ya gidip hastaneye uğrayacağım. Doktor yine izinde olacak ve ben gene ortada kalıcamdelikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 29-08-2022, 21:13:47tamam işte o zaman korkacak birşeyiniz yok, gidin tedavinizi olun. askerlik çürük raporuysa derdiniz muhtemelen o da çıkacaktır.Sillage adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok geçmiş olsun.
yukardaki mesajınıza da cevap vereyim, askerlik şubesi geleceksin dedi geldim diyerek yırtarsınız. böyle şeylerde safa değil salağa yatmak lazım. bırakın onlar düşünsün. - 29-08-2022, 21:42:39Ben de askerde doktora gitmeni çok önermiyorum.
Bedelli askerlen timde bir arkadaşımız ayağında şişme oldu revire gitti çözüm olmadi rapor verdiler askerliği uzadı tedavi olmak istedi sevk etmediler. En son özel doktora randevu alıp gidebildi ve o zaman da verilen reçeteye vs uymadılar çünkü özel dediler.
Askerde kaytarmak isteyen çok insan oluyor bu durumda çok baştan sağma ilerliyor süreç. inşallah kolayca çözersin.
