• 26-08-2022, 22:11:39
    #1
    Villaninadresi.com adinda web sitesinde yarı fiyatlı evler tam bir dolandicilk yapıyor bugün 3.500 TL para kaptırdım villa kiralamak istedim maalesef taklaya geldik karakola gittim şikayetçi oldum ifade verdim inşallah sonuç çıkar... sonuç ne olur onuda biliyorum. Gönderilen hesabım sahibin adı ve hesap no kayıtlı inşallah bulunur cezasını çeker.Ayrıca Instagram hesabıni buldum ve dikkatimi çeken türsab belge no başka bir firmaya ait aradım sordum geçmiş olsun dolandirilmissiniz dedi. Instagram adresleri ise tamamen bot ve parayla satın alınmış gibi duruyor.

    https://instagram.com/villaninadresi...d=YmMyMTA2M2Y=
  • 26-08-2022, 22:14:01
    #2
    geçmiş olsun hocam hesaba takipçi basılmış gibi duruyor yüksek bir ücretmiş umarım olumlu bir sonuç alırsınız
  • 26-08-2022, 22:14:36
    #3
    Registered On:2022-08-05

    R10 net üyesi böyle şeylere düşmemeli. Bot takipçi 200 lira, domain 80 hosting 50. 330 liraya karşılık sizin gibi 10 tane adamdan 50-60 bin çalmışlardır belki daha fazla.

    İnternet facebook tiktok değil.
  • 26-08-2022, 22:16:59
    #4
    Geçmiş olsun hocam, keşke ilk başta TÜRSAB'a göz gezdirseydiniz.
  • 26-08-2022, 22:17:22
    #5
    Geçmiş olsun. Bot takipçi basmak çok çok kolay. Bu dlandırıcılar özellikle villa ve bungalov üzerinden vurgun yapıyorlar Instagram reklamlarıyla.
  • 26-08-2022, 22:17:51
    #6
    Hesaptan da bir şey çıkmaz muhtemelen bu işi komisyonla yapan adamlar var gönderilen hesapları kiralıyorlar gariban adamlardan...
  • 26-08-2022, 22:27:03
    #7
    Geçmiş olsun. Forumda konu açsaydın illa ki bir üyenin evi veya tanıdığı çıkardı. Eğer hala ev bakıyorsan https://www.airbnb.com.tr/rooms/53063864 bizim evi kiralayabilirsin.
  • 26-08-2022, 22:39:37
    #8
    32K takipçi postlar 0 beğeni türsab belgesi başkasının adına kayıtlı (besttravel) yani çok belliymiş hocam geçmiş olsun
    bu bilinen bi muhabbet villa bungalov kiralama ayağına vurgun yapıyorlar para almak için kullanılan hesaplar da kiralık bişey çıkacağını sanmıyorum ama umarım çıkar
  • 26-08-2022, 23:40:25
    #9
    Merhaba

    sitenikur.com um sahibiyim. Bahsettiğiniz site yazılımı bizden almış ve bizde host edilmektedir. Faturalı resmi bir şahıs firmasıyım. Eğer yetkili mercilerden yazılı talep gelirse sonuna kadar yardımcı oluruz. Ancak sizde takdir edersiniz ki resmi bir istek olmadan herhangi birşey yapmamız malesef mümkün değildir. Firma olduğumuzdan dolayı bizimde uymamız gereken kanunlar bulunmaktadır.

    Tekrar geçmiş olsun.