• 19-08-2022, 13:40:58
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Parasızlıktan Babamı doğru düzgün doktora götüremiyoruz. Devlet hastanelerinde ilgilenmiyorlar bile.

    Siz nasıl binlerce lira paranızı kumara harcıyorsunuz hiç mi içiniz sızlamıyor? hiç mi bu durumdan rahatsız değilsiniz? hiç mi ne olacam ben demiyorsunuz?

    Bu iddia yüzünden evini arabasını kaybedenler var.

    Para geliyor ne de olsa diyip oynadığınız her kumarın bedelini fazlasıyla Allah cıkartır kardeşim. Yapmayın.

    Çok mu paranız var canınız mı sıkılıyor? birilerine yardım edin, hobi yapın kendinize sevdiğiniz şeyleri alın. Ailenize yardım edin, cocukları sevindirin. Mutlu huzurlu olun.

    İddia en lanet kumarların başında gelir. Bugün kazanırsın ertesi gün misliyle kaybedersin yapmayın.
  • 19-08-2022, 13:42:32
    #2
    Kaybettiği şeylerin 2 katını kazanıyorlar ki bırakmıyorlar.
  • 19-08-2022, 13:42:39
    #3
    Söylediklerinizin bir kısmında haklısınız ama para insanların. Herkes istediği gibi harcar İsterse çöpe atar, isterse iddiaya basar. İsterse sokakta dağıtır
  • 19-08-2022, 13:43:55
    #4
    Bir süre oynadım kısa bir sürede 5 bin tl kadar param gitti 2019 senesinde. Arada kazanıyorsun ama o kazandığında zaten kaybettiğine gidiyor. Hiç bir anlamı yok. Ha kazanacağım, ha kazanacağım derken bir bakıyorsun hep kaybediyorsun. Hiç bir işe yaramıyor. Kimseye önermiyorum. Oynamayın.
  • 19-08-2022, 13:45:57
    #5
    yilmazsocial.com
    Bu sigara içen birine sigarayı bırak çok yemek yiyen birine yemeği azalt demek gibi birşey insanları yadırgamak yerine sorunlarına çözüm olarak yaklaşmak daha mantıklı bence
  • 19-08-2022, 13:49:16
    #6
    BerkAkcaoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Söylediklerinizin bir kısmında haklısınız ama para insanların. Herkes istediği gibi harcar İsterse çöpe atar, isterse iddiaya basar. İsterse sokakta dağıtır
    Ben bu düşünceyi yanlış buluyorum son 50 yılda çıkmış Her koyun kendi bacağından asılır safsatasıdır bu. Milli servettir bunlar ve her toplumun bilinçli olması gerekiyor günümüz ekonomisinde madem çok kötüyüz üretim ekonomisini beceremiyoruz(lar) en azından tüketimin dengeli ve bilinçli yapılması gerekiyor. Olaya şöyle bakın madem ihracat yapamıyoruz ithalatımız çok yüksek bir de bu har vurulup harman sarılan paralar nereye gidiyor ? bence önce toplum olarak bilinçli hareket etmeliyiz (her alanda).
  • 19-08-2022, 13:49:43
    #7
    Kumar hastalık Allah oynayan hepsine şifa hidayet nasip etsin
  • 19-08-2022, 13:50:24
    #8
    kişi kendinden bilir işi diye bir söz vardır çok mu kayıp verdiniz zamanında babanız için üzüldüm ama öyle bir zamana geldik ki kimin gerçekten ihtiyacı var kimin yok bilinmiyor.
  • 19-08-2022, 13:50:37
    #9
    Zevkler ve renkler tartısilmaz.