• 20-07-2022, 12:47:43
    #28
    Turknet Gigafiber kullanıcıları haricinde mantıklı olmaktan maalesef çıkmıştır. Fakat sektöre verdiği yararlardan ötürü (rekabet ortamı oluşturmak, yeni firmaların ortaya çıkmasını sağlaması, tek el olan Türk Telekoma karşı başlattığı hareket) kendilerine teşekkür ederiz

    Daha önce Turknet, GIBIRNet, Türk Telekom ve Superonline kullanmış biri olarak; 3 farklı ilde bulunan(İstanbul, Bolu, Konya) aboneliklerim için 4 aydır COMNet kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım kendileriyle, geçiş işlemleri 24 saatten kısa sürdü. Hem Fiber hem bakır altyapıda hizmet alıyorum. Şu anki piyasa şartlarında en iyi fiyat/performans olduğunu düşündüğümden, zamanında abonelikleri teker teker deneyerek geçmiştim.
    Türknet'den geçen biri olarak, akşamları Turknet'de yaşadığım yavaşlamayı yaşamadığımı söyleyebilirim. COMNet, bireysel internet hizmetinde yeni olsada, Veri merkezi ve ISP hizmetlerinde uzun yıllardır çalışıyor ve peering yapıları güçlü. Bu sebepten geçecek kişilere öneririm.

    Eğer ücretsiz 30 gün için kod ihtiyacınız varsa, Kod: CMT326SCZ veya link https://www.comnet.com.tr/r/CMT326SCZ

    Ping vs. sorusu olan varsa PM veya buradan sorabilir. Sizler için istediğiniz kaynaklara ping ve trace atarak fikir oluşmasını sağlayabilirim.
  • 20-07-2022, 12:52:26
    #29
    Ben kendim icin konuşuyorum.
    Turk Telekom kapatip Turknete gectim. Evin icine dahi girmeden internet Turk nete gecti. Sokaktaki kutu ayni. Mahallenin basindaki kutu ayni.Adamlar Turk Telokomun altyapisini kullanarak 12 megabit internetimi 75e cikardilar 99 TLye Turk Telekom. En cok 12 veriyoruz diyorlardi. 169 TL vermemek icin en dusuk pakete gecmeyi dusunuyorum.
  • 20-07-2022, 14:01:54
    #30
    Türk Telekom'un portunu sadece bunlar kullanıyor ya o yüzden bu kadar zam yapıyorlar(!). Bir sürü farklı firma var TT nin portunu kullanan onlar neden zam yapmıyor? Kitleyin bakalım gigafiberin maliyetini bizlere, adam hem 10 kat daha hızlı internet kullanıyor hem de 30 lira daha ucuz fatura ödüyor ne ala memleket.
  • 20-07-2022, 15:51:11
    #31
    Uygun fiyatlı firma arayanlar aşağıdaki firmaları inceleyebilir ;

    https://netgalaksi.com.tr/ (aktif olarak kullanıyorum memnunum)
    https://www.comnet.com.tr/
  • 20-07-2022, 15:56:00
    #32
    Netkreatif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Uygun fiyatlı firma arayanlar aşağıdaki firmaları inceleyebilir ;

    https://netgalaksi.com.tr/ (aktif olarak kullanıyorum memnunum)
    https://www.comnet.com.tr/
    hocam netgalaksi muhtemelen cg-nat kullanıyor IP aralığı nasıl fazla mı? modeme rest atınca 3-4 IP adresiyle döngü yaşamayalım
  • 20-07-2022, 16:00:08
    #33
    the_jokers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam netgalaksi muhtemelen cg-nat kullanıyor IP aralığı nasıl fazla mı? modeme rest atınca 3-4 IP adresiyle döngü yaşamayalım
    4 adet /24 ipleri var. https://bgp.he.net/AS204938#_prefixes
  • 20-07-2022, 16:04:57
    #34
    Netkreatif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    4 adet /24 ipleri var. https://bgp.he.net/AS204938#_prefixes
    netspeed daha iyi o zaman

    https://bgp.he.net/search?search%5Bs...&commit=Search
  • 20-07-2022, 16:06:55
    #35
    Gigafiber kullandığım için bana zam gelmemiş
  • 20-07-2022, 16:11:48
    #36
    USD
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    ibra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Diğer firmalara kıyasen fiyat gayet makul hocam.

    Bu değerli alıp bu ücreti ödesem de kafi. Evet zam oluyor ama şaşırılacak bir şey değil artık. Kesinlikle savunucu değilim ama ülke durumu.

    Bu arada kullanıyorum, gayet memnunum.
    ,


    170 TL TURKNET .)