Ve Geri Geldi - TENGRİ Dini Türkiye'de Yeniden Başladı
72
●4.892
- 12-07-2022, 08:41:37E bu din ile ülkeyi yönetemezsin ki. Kullanılmaya uygun bir din değil. Mesela tv ye çıkıp dinimize saldırdılar ağaç kestiler desen çok havada kalıyor. Ormana ayakkabı ile girdiler, bira kutuları attılar desen o da olmaz. Ağacı sularken ki görüntülerini servis etsen o ds etkileyici olmaz. Kısacası bizim insanımıza bu din ile yön veremezsin.
- 12-07-2022, 10:22:05Kutukten bile sildirm. Yurtdisinda nufus kayit ornegi verirken gereksiz yere islam yaziyordu.A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir ara Tengri filan yazdirayim mi diye dusunmedim degil ama gereksiz geldi.

- 12-07-2022, 14:50:56Günlük paylaşılan ayet konusunada böyle tepki gösterdin mi ?Daniel1336 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 12-07-2022, 17:50:51Üyeliği durdurulduTürkiyede tengri diyen kim varsa, çoğunluğu pagandır. Paganizmi tengricilik diye pazarlıyorlar.
Duyduğum gördüğüm tengrici insanların çoğu Allah peygamber Kuran düşmanı, Atatürkçü ayağına yatıyorlar. Ama doğaya saygıları falan yok.
Bunlarda içki yasağı zina yasağı yok. Din karşıtlığıan kılıf uydurmak için tengri deyimine sığınıyorlar. Yok islam gelmeden önce tengri varmış.
Herkesin tengisi kendine. Ancak laiklik ayağına islami değerlere savaş açmak da din ve vicdan özgürlüğüne saldırı değil mi? Teknik olarak evet, ancak bizim toplumda yasal bir skıntı olmuyor. - 12-07-2022, 19:57:56inanmıyorsan bile insanların inançlarına saygı duymak zorundasın, ayrıca ınternet alemi diyede öyle ileri geri konuşabileceğini sanıyorsun ama şuanda bu inanç resmi olarak tanınıyor yani birisi seni inancına hakaretten dolayı dava etme hakkina sahip.looktr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

