uyuşturucu hocam
Çok haklı bir düşünce. İlerlediği yolun engellerini görmeden sadece sonuca odaklanıp yürüyen insanlar hiçbir zaman bir şey başaramıyor ne yazık ki.
"SMM kazandırıyor o zaman smm panel açalım" diyip direkt hosting + domain + api ayarı yapınca müşteri bekleyen tipler gördüm.
evet dostum kesinlikle doğru. insanlar ilk kısa çiti atlayınca arkasında direk zenginlik var sanıyorlar.
ama bunun gibi birçok engeli aştıktan sonra oraya ulaşılcağını bilmek istemiyorlar.
Tez binen tez iner
evet fazla ömrü yok zaten
hocam e ticarette başarı istatisliği ortama %2 bandında ilerliyor bu ufak dilime girenler sistem kurabilenler oluyor genelde.
Öncelikle parfüm seçerek hata yapmış. Tamamen görseler dayalı bir ürün seçmeli idi, kıyafet, ayakkabı, aksesuar gibi. Hesap satın alarak bence doğru bir adım atmış, daha sonra reklamla hesabi organik buyutebilir. Bir diğer hatası ise hiç bilmediği bir işte stok yaparak girmiş olması. Dropshipping başlasa daha iyiydi.
hocam tam olarak bunu söyledim bende. kokuyu internetten aktaramazsın. yani reklam vermek istiyo ve bende kreatiflerini ayarlim falan diyorum ama kokuyu nasıl tanımlayabilirim hiç bilmiyorum.
Ne yazık ki toplumumuzda genel olarak bu sorun var, insanlar "kolay para nasıl kazanılır?" düşüncesiyle bir işe girdikleri için, başarısız oluyorlar.
evet hocam aslında kolay para kazanmanın zor olduğunu kimse bilmiyor. çünkü "herkes" bunu istediği için orada rekabet var tonla.
o yüzden zoru seçenler kazanır.