Polisten tuhaf sorular ve üst aramalar
32
●3.106
- 17-06-2022, 16:21:56Kadiköy/söğütlüçekme çıkışında narkotik gbt yapıyordu. Sigara içiyor musun dedi hayır dedim bi elini kalbime bi elini sırtıma dayadı bu arkadaş biraz heyacanlı ben şuna bakıp geliyorum dedi diğerine ve 15 dakika boyunca didik didik aradılar. Ayakkabımın tabanından çoraplarıma, saçlarımın diplerinden iç çamaşırımı sallandıracak kadar. Üstelik inanılmaz kaba ve o gün spor giyinmeme rağmen. Çok rahatsız olmuştum, psikolojik olarak inanılmaz etkiliyor insanı.
- 17-06-2022, 19:14:54Kurnaz memurlara denk gelmişsiniz. Polisin bunu sorma ve eliyle gögsüne dokunmasının sebebi şu; ince aramaya almak çok vakit harcayacağı ve dikkat çekeceği için ilk sigara içiyor musun tarzında basit soru sormuş, daha sonra kalbinde net bir hızlanma varsa hissedilen hemen ince aramaya alacaktı. Yani nabzını yoklamış bir nevi, yeni de değil eskiden beri var olan bir yöntem bu
- 17-06-2022, 23:16:05yıllar önce benzer bir bir durum yaşadım. Polis bana değil de yanımdaki arkadaşın göğsüne elini koymuştu.
Sagroth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 18-06-2022, 00:41:00Gözünün önündeki, mülteci, iti sapı kopukları, tinercileri görür bişey yapmaz. Polisin artisliği işinde gücünde dolaşan problem çıkarmayan beyaz Türkedir yalnızca. Diğerlerine baksa kesin bişey çıkıcağı için başına iş almak istemez. Temel amacı günlük arama kontrol kotasını doldurmaktır.