• 19-05-2022, 21:22:38
    #10
    Serhat07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bende de aynı sorun var ısrarla bide aramaları yokmu cevap vermeyince de trip atıyorlar , telefon açmadığımız için *********** yerine koyanlar bile oluyor.
    Aynen öyle bide şöyle yazıyorlar

    -Hocam?
    -?
    -??????
    -Nerdesin hocam??????
  • 19-05-2022, 21:23:48
    #11
    Ben şu ana kadar R10 üzerinde yaptığım herhangi bir ticarette kimseyi aramadım, aramam. Söz uçar, yazı kalır. En temizi yazarak iletişim kurmak, sonradan söylemedin etmedin olmuyor. Hem müsait olunca dönüyor sana karşındaki.
  • 19-05-2022, 21:23:56
    #12
    Elma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sakin hocam,derin nefes al,bendesin..Artık kendini daha iyi hissediyorsun.Sakinleş..Huzurlusun..
    Papatya çayı da içsin mi 😀
  • 19-05-2022, 21:24:13
    #13
    Sociware adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yani eve dalmak değildir neticede

    Telefon bir görüşme aracıdır, eğer müsait değilseniz kapatır ve müsait değilim dersiniz

    Biz de telefon görüşmesi yapmıyoruz ancak aramak isteyen müşterilerimiz olabiliyor. Biz de sadece WhatsApp üzerinden görüştüğümüzü belirtiyoruz konu kapanıyor.
    Sorun yok hocam müsait değilim buyrun diyorum. Tamam hocam diyor engelliyor Nazikçe uyarıyorum hocam müsait olmayabilirim keşke önce mesaj atsanız diye.
  • 19-05-2022, 21:24:56
    #14
    Libertia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben şu ana kadar R10 üzerinde yaptığım herhangi bir ticarette kimseyi aramadım, aramam. Söz uçar, yazı kalır. En temizi yazarak iletişim kurmak, sonradan söylemedin etmedin olmuyor. En temizi, müsait olunca dönüyor sana karşındaki.
    Aynen öyle hocam telefonda konuşulanlar unutuluyor neticede. Böyle sorun yaşadığımda olmuştu telefonda konuştuğum için
  • 19-05-2022, 21:25:03
    #15
    CGLR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Papatya çayı da içsin mi 😀
    senin favorin olan hibiskus içsin hocam
  • 19-05-2022, 21:25:43
    #16
    Elma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    senin favorin olan hibiskus içsin hocam
    Bende papatya ve kayısı çaylarını çok seviyorum. Ama muzlu oralet favorim
  • 19-05-2022, 21:28:40
    #17
    inurdemirel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sizi arayan kişi bendim ve ilk meşgule attığında tekrar aramadım whatsapp üzerinden yazdın müsait değilim belki neden arıyorsun diye bende üstelemedim meşgul olabileceğinizi düşünerekten konuyu kapattım.

    eğer buraya telefon numaranızı bırakıyorsanız iş hattınız olduğunu her zaman aklınızda bulunduracaksınız. Aranmak istemiyorsanız mesaiden sonra uçak moduna alabilirsiniz. Bot yazılımı için rahatsız etmiştik ama bildiğiniz değişik tavırlarla müşteriyi karşılıyorsunuz etik olan veya olmayan bir davranış yok. İş olarak burada hizmet sağlıyorsanız telefon hattınızı da ona göre şekillendireceksiniz diye düşünüyorum.
    Beni siz mi aradınız hocam. Arayanın kim olduğunu müşterimi yoksa x kişisimi olduğunu bilmediğim için ilk başta buyrun kimsiniz yazdım. Sonrasında nazikçe tepki verdim. Kendi hattımı uçak moduna alamamki. Direk engelledi sonrasında anlamadım :/
  • 19-05-2022, 21:50:58
    #18
    Kurumsal Üye
    Bir kaç gün önce hizmet almak istediğini söyleyen biri iletişim no istedi. Ben de whatsapp ekleyebilirsiniz diyerek numaramı ilettim mesajda.
    Hala ekleyecek Eklemeyeceğini biliyorum tabii ki.

    Bu ilk değil, bu vesile ile okuyan olur da son olur belki diye içimi dökeyim istedim.

    Önce yazılı olarak talepler belirtilir, hizmet verilip verilmeyeceği hususunda yazılı olarak bir mutakabata varılır.
    Ticarette söz uçar; YAZI KALIR! Sonrasında gerekiyor ise sesli görüşme olabilir.

    Bu yüzden sesli görüşme taleplerini asla direkt kabul etmiyorum.

    Hiç kimse sesli görüşmek zorunda değildir, bunu kabul etmek gerekiyor. Ticaret ise konu olan, yazılı olmalıdır. Sohbet isteniyorsa, burası yeri değil zaten.

    Bu arada ne hikmetse kime numaramı iletsem ardından saçma sapan aramalar gerçekleşiyor.
    Eğer bu aramalar devam edecek olursa benden numaramı alıp benimle iletişime geçmeyen herkesin ismini bir liste yaparak direkt ''rahatsız edildiğim gerekçesi ile'' savcılığa vereceğim; buradan da duyurmuş olayım bazı münasebetsizlere. Bu konuda çok ciddiyim, hakkımı aramaktan asla vazgeçmem.

    Abartısız 20 den fazla kişi var bu şekilde numaramı isteyerek iletişime geçmeyen. Telefon numarası mı topluyorsunuz anlamıyorum ki?

    Neyse, sinirlenmek istemiyorum daha fazla.

    Hayırlı ticaretleriniz olsun, kolay gelsin herkese.