Sanırım Eczacı Beni Tehdit Etti
69
●5.404
- 17-05-2022, 22:39:21Eczane size yeni bir tişört hediye etsin siz de yorumu silin konu kapansın derim.Tupcus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 17-05-2022, 22:58:33Güzel bir bakış açısı😅tamerakin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 17-05-2022, 23:06:32Açıkçası yorum yazmak doğal bir durum. Kalkıp bu yorum hoşuna gitmeyince ki Google üzerinde silemiyor yorumu bu yüzden sizden silmenizi talep ediyor. Kaldı ki yorumu siz yazsanız bile bunu silmesi için sizi araması etik bir davranış değil. Her yorumu yazan kişiyi adını bulup telefon numarasına kadar bulduktan sonra arayıp bu konu hakkında ileri geri konuşup tehdit etmek çok ilginç. Eğer sizi bir daha ararsa konuyla ilgili ses kaydı alın elinizde delil olsun en azından bir sorun olduğunda kullanmak için. Yasal yollardan arayın baktınız bir sonuç almadınız ses kaydıyla işlem yaptırın en son çare aklıma gelen bu.
- 17-05-2022, 23:08:59mertinko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ses kaydında malesef yasal olarak karşı tarafın haberi olmadan ses kaydını alamıyorum, ama açarkenden söylerim bu aramayı kaydediyorum bilginiz olsun diye, öyle diyince çok tehditvari konuşmaz ama ne çıkarsa artık - 17-05-2022, 23:13:57Geçen bir dostumun başına başka türlü tehdit edici bir arama geldi ve bunu alıp almayacağı konusunda alanında uzman bir avukat ile görüştük ve cevabı hatırladığım kadarıyla "Kişiler kendine karşı işlenen suçlarda hiç bir kanıta ulaşma imkanı bulunmuyorsa ve aniden gelişen olaylarda o an yetkili bir makama başvurması mümkün değilse bu durumda ses kaydı alabilir ve bunu hukuka uygun bir şekilde kabul ettirebilir. Mahkemelere bu ses kaydını verebilir."Tupcus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz yine de bir düşünün derim. - 17-05-2022, 23:15:57İlaç prospektüsünü okumalısınız, kıyafetin boyasını çıkarması sağlıkla pek alakalı olmadığı için atlamış olmaları normal gibi geldi bana. Fakat yine de karşı tarafın tavrı gereksiz, sonuçta oraya herkes yorum yapabilir.
