• 13-05-2022, 12:53:16
    #1
    Dün akşam hep pc başında oturmak çok zararlı, kan dolaşımı kötü etkileniyor diye, havalar da ısındı 1-2 saat yürüyüş yapayım dedim, kiracı olduğumuzdan 5-10 hatta 20 sene önce oturduğum mahalle ve sokaklardan geçtim, hep suriyeli afgan veya başka mülteci sığınmacı ne kadar da çoklar, benim o zamanlar taksitle zar zor alınmış bisikletim varken hepsinin bisikleti var telefonu var kıyafetler acaip dükkanlar açmışlar, 1 mahalle öteye gitsem yabancı sayılır o mahallenin gençleri tarafından sorguya çekilirdim, hele parklar basket sahaları bana dik dik bir baktılar kendimi yabancı gibi hissettim.

    Derken bir 20li yaşların da kadın polisi arayacağım diye birine bağırıyordu durdum dinledim, adam suriyeli ben laf atmadım başkası attı sen ben sandın diyordu, kadın elinde telefon polisi arayacağım deyip duruyordu ben de baktım o adam kadına çok yaklaşmış el kol hareketi yaparak ben değilim diyor, başka yabancı uyruklular seyrediyor gülenler var, çok moralim bozuldu.

    Gittim kolundan tuttum adamı ne oluyor dedim, o da ben laf atmadım bu kadına dedi, sen suriyelimisin diye sordu değilim dedim, o sıra adam arkasını döndü gitmeye başladı, ben de tam gidiyordum ki kadın dönüp Allah belanı versin diye bağırdı ama bana doğru demiş gibi oldu köşe başıydı orada otobüs durağı vardı oranın arkasındakiler olayı görmediğinden herkes bana bağırdı sandı ne kadar tuhaf bir şey yaşadım.

    Ülkende savaş olacak gittiğin yerde gününü gün edeceksin daha iyi şartlar da yaşayacaksın o zaman Dünya'da ülke şartlarını beğenmeyen herkes isyan çıkarır iç kargaşa çıkarır, Hindistan'dan Pakistan zaten geliyor milyarlar gelir ne olacak o zaman denizlere atlayacağız biz gitsek oralarda yep yeni ülkeler kurarız bu seferde oralara gelirler.

    Tabi iyiler ve kötülerin dini ırkı yok iyiler bir topluluk kötüler bir topluluk ama neden dağdan gelip bağdakini rahatsız edebiliyorlar ve buna ben karşı çıkarsam isyan çağrısı mı yapmış oluyorum, pazarda çürük domates satıyorlar desem gidin pazarı dağıtın mı demiş olurum tabiki bu sorunlar böyle çözülmez ama yavaştan yavaştan büyüyen bir ağacın yanında duranlar nasıl onun büyüdüğünü anlamazsa verilen imkanlarda bizi gittikçe işin içinden çıkılmaz hale getirir. O zaman çalıştıklarından vergi alıp bir Türk vatandaşlarına vatandaşlık maaşı versinler, gene konuyu nereye getirdim ama bir farkımız olur ve unutmamak gerekenler unutulmaz.
  • 13-05-2022, 12:56:49
    #2
    Çok üzücü Ülkemiz resmen sessizce işgal ediliyor..
  • 13-05-2022, 12:57:24
    #3
    bunlar iyi günlerimiz. yani bu iş artık çok sıktı. bildiğin suriye çerini çöpünü bize kaktırdı.
  • 13-05-2022, 12:58:25
    #4
    Gitmeleri gerekiyor ve gidecekler. Hepsi...
  • 13-05-2022, 12:59:03
    #5
    Ben artık kadınlarınada üzülmüyorum. İsteyen bela okusun isteyen yargılasın.

    Başka ülkeye kaççaksın kedi mi ürüceksin he ? Yok ya.
  • 13-05-2022, 13:02:20
    #6
    Birde ben bunu anlamıyorum sizin dediğiniz gibi Türk azınlıksa, yabancıların nüfüsu 50-70 milyondur. Saymaya gerek yok sokakta her on kişiden altısı yedisi yabancıysa neden 3-5 milyon diye insanları kandırıyorlar. Mesela İstanbul'da nüfus yıllardır 8-10 milyon ama ben 50 milyondan fazla diyorum.
  • 13-05-2022, 13:05:03
    #7
    Hocam hayatlarında mağaza görmemiş insanlar geldi burda mağaza gördü telefon nedir bilmeyen kişi geldi burda telefon gördü afedersiniz ama hepsinin şeyleri kalktı ve biz göz yumduk daha beteri oldu göz yumduk şimdi bu 2023 diyen bazı vatan hainleri var 2023 olunca ülke komple satılacak ama beyinsiz oldukları için anlamıyorlar ırkçılık yapıyorsun diyenler olursa kadınların videolarını çeken taciz eden ülkemize zarar veren tüm yabancı kişilere karşı ırkçıyım
  • 13-05-2022, 13:12:50
    #8
    İşin kötüsü şu ki bu insanlar sorunlu insanlar ve biz bu insanları ülkemize sorunlu olduklarını bile bile almaya göz yumuyoruz.
    ilerde çocuğum olursa bana derse ki baba bunları zamanında neden aldınız engellemediniz hiç bir cevap vermeme şahsen.
  • 13-05-2022, 13:14:29
    #9
    Geçen annem bir rahatsızlık geçirdi ve gece 3 gibi çıktık evden taksi çağırdık... etraf kaynıyor ( suriyeli, afgan.. her neyse... ) kendi akrabamız ( din kardeşimiz ) dedi geçen yanımda ve azarladım, susturdum...
    ne kadar ( din kardeşimiz, yok onlar şöyle, böyle... ) diyen kişiler varsa benim düşmanımdır.