6 Ayda 400.000 TL Nasıl kaybettim. (DUSK / USDT)
59
●5.932
- 12-05-2022, 12:04:14Konu Helal/ Haram tartışmasına girilmiş, o zaman tek bir özet geçmek istiyorum hiç bir emekli maaş almasın o vakit HARAM... Nedenine gelinecek olur ise, Devlet her şeyden vergi alıyor... Kıssadan hisse yapmak istedim.
Arkadaşlar neyin haram neyin helal olduğunu tartışmaya kalkar isek, günler boyunca içinden çıkamayız.
@AdsenseBank; size de geçmiş olsun, umarım kısa sürede toparlarsınız. - 12-05-2022, 12:54:06Bu konuda çok tartışılıyor. Emekli maaşı haram mı diye? Ama haram değil. Çünkü sen senelerce devlete hizmet edip sonuçta sigorta primi ödüyorsun. Devlet de sana yaşlılığında bakıyor. Sana havadan para dağıtmıyor. Prim bile olmasa ama devlet yine de maaş verse yine haram olmaz. O konuya açıklık getireyim diye yazdım sadece.itcodermaneger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 12-05-2022, 12:56:15constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok haklısınız, ben sadece tartışmalar devam etmesin diye belirtmek istedim. O kadar çok konu var ki helal/haram noktasında. Her emekli bankadan promosyon alıyor, maaşını alabilmek için bu da bir nevi hava parası, yani işin ucu oldukça açık. Hayırlı işler dilerim. - 12-05-2022, 13:24:28Haramna ne alakası var ya allah aşkına. Arkadaş ev, arsa gibi yatırım yapmış ve zarar etmiş. Bizde ailecek bütün birikimmizle 17 tl den dolar aldık dolar 11 tl ye çakıldı o zaman bizde harama bulaştık en büyük günahkarda devlet oluyor burada. Fedin her faiz artışı kriptolara bir darbe olacağını düşünüyorum. Bence yatırımınızı buna göre şekillendirebilirsiniz.