• 09-05-2022, 01:58:23
    #19
    Bende kötü yorum hizmetine başlayacağım, rakiplerinize basacağım kötü yorumları
  • 09-05-2022, 02:02:27
    #20
    mustafa63 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    R10'da yorum hizmeti diye bir alışveriş yapılıyor, ne kadar etik dışı bir işlem ve bir okadarda iğrenç. işlemi yaptıran kişilerde konu altında yorum sağlayan kişiye itifat mesajı yazıyorlar, dürüst biri, güvenilir biri, saglamdır vs vs..

    Görmedigi, gitmedigi hizmet almadığı bir mekana olumlu yorum yapıp birde 5 yıldız veriyor. peki ne karşılığı para. O yorum üzerinden insanlara yalan bilgi veriyor ve yanlış yönlerdirmeye sebep oluyor. Bunu şimdi çok güvenilir, sağlam kişi...

    R10 yönetiminin aslında bu kategoriyi iptal etmeleri ve böyle insanları yanlış yönlendiren konulara müdehale etmeleri lazım diye düşünüyorum.
    Hocam siz direkt reklam sektörünün kapanmasını isteyin daha iyi olur ? En basiti televizyondaki xx doktordan xx i öneriyor ibaresi ne kadar doğru sizce ? Veya gerçekten reklamdaki o doktor o diş macununu mu kullanıyor ?

    Garip.
  • 09-05-2022, 02:09:41
    #22
    nasirjones adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Siz derken? Ben bu hizmetleri vermiyorum forumda bile.

    Gelip de kimsenin yaptığı işe güce dil uzatmanız yanlış. Sana göre etik değilse almazsın olur biter. Yok kategori yasaklansın bilmem ne bunlara karar veremezsiniz.

    Ticari bir forumda hukuğa uygun olduğu sürece herkes istediği hizmeti sunar. İkili diyalogu uzatmayacağım.
    Fikrini yazmak ne ara suç oldu hocam forumda? Sizde bu düşünceye katılmazsınız olur biter. Gereksiz sert yapmışsınız yorumlarda.
  • 09-05-2022, 02:13:16
    #23
    Yeme içme yerlerine yapılan yanlış yorumların sonucunda en fazla o mekana bir daha gitmesin olur biter.

    Ben bu forumda doktorlara sahte yorum hizmeti alan kişiler gördüm. Düşünsene kötü doktorun eline düştüğünü Allah göstermesin sağlığın elinden gidebilir.

    Hoş bir durum değil ama maalesef bu ticaret forumda tvler de reklam dönen her yerde devam eder. Yukarıda arkadaşın dediği gibi televizyonlar bu tür reklamlarla dolu.
  • 09-05-2022, 03:06:25
    #24
    Xxxxxxxx
  • 09-05-2022, 03:10:49
    #25
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Televizyon da Gördüğünüz Reklamlar da Oynayan Kişiler de *********** O zaman ?
  • 09-05-2022, 08:15:57
    #26
    UnluTespihci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Televizyon da Gördüğünüz Reklamlar da Oynayan Kişiler de *********** O zaman ?
    Arkadaşlar şu reklam olayı ile kıyaslama alakasız, neden mi çünkü reklamın reklam oldugunu biliyorsun ve reklamda rol alanın para karşılığı hizmet verdigibi biliyorsun. Adam çene cerrahına sahte yorum yazmış MÜKEMMELDİ, ÇOK İYİ HİZMET ALDIM, İŞİNİN EHLİ VSS, kullanıcı deneyimi yorumları ile reklamı kıyaslamak bana göre mantıksız geliyor.
  • 09-05-2022, 08:19:18
    #27
    Yine saçma yorumlar gelmiş.
    Yalan beyanda bulunmak kul hakkıdır bu da en büyük günahtır.
    Birileri ekmek yiyor diyensektör kapatılamazmış. O zaman xyz sektörü de aktif olsun. Ondan da ekmek yiyen çok.
    Ben mekanlara gitmeden önce yorumlara bakıyorum. Yüzlerce yorum olunca artık sorguluyorum. Fotoğraflı yorumlara bakıyorum sadece.
    Konu sahibini destekliyorum.