• 28-04-2022, 02:13:45
    #1
    AEE
    Üyeliği durduruldu
    Öncelikle herşeyden önce söylemek isterim ki mng kargo pişmanlıktır önermiyorum kullanmanızı.

    Pazartesi günü kargoya şanlıurfa dan verilen kargom vardı bu kargo ılk gun yerınden kıpırdamadı salı günü aktarma merkezi adı altında diyarbakıra gitti şanlıurfa diyarbakır arası da bu arada 150 km en az neyse çarşamba oldu arıyorum hala transfer merkezınde bugunde geçti yarın için musterı hızmetlerıyle konusuyorum net bırsey yok transfer merkezınde demekten baska hıcbırsey demıyorlar lavbali tavırlarla 1-2 güne gelir diyorlar şubeyi arıyorum yarın belkı gelır bekleyın sabır edin diyor. yarın perşembe 4 cü gün olucak hala birşey yok transfer merkezinde yazıyor kargo takipte.

    Yani bu kadar lanet aptal bir firma hayatımda görmedim urfadan kocaeliye kargo yolluyorlar kargo diyarbakır aktarma merkezine gidiyor ordan kocaeliye gelecek gelemiyor.

    Normalmi urfadan gelecek bir kargonun 4 günde gelmesi. ben aras ile van'a 2 günde ellerıne ulasan kargo bılıyorum yolladıgım. vallahi anlam veremiyorum.

    Bir kargocu çalışanımız varsa beni aydınlatabılırmı
  • 28-04-2022, 02:16:00
    #2
    güya hep çok yoğunlar mng nin klasik yalanı . hiç çalısmayı istemem zorunlu haller dışında hakkaten sıkıntılı bi firma. takibat olmayınca transfer merkezlerinde kalabiliyor bazen bölgeden bölgeye değişiyor tabi.
  • 28-04-2022, 02:18:14
    #3
    gerçekten baya kötü bi firma insanlar neden çalışıyor anlamıyorum zile falan basmadan ürünleri girişe firlatıyorlar içinde ne oldugu hiç umurlarında degıl
  • 28-04-2022, 02:18:41
    #4
    Aras çoğu konuda önde bir kargo firması hocam 1 Haftadır ING Banktan gelen kartı kapı önüne fiş bırakıp gidiyorlar ( Kapıyı Çalmıyorlar ) amaçları ne bilmiyorum. Bugün sensörlü kamera sayesinde teke tek denk getirdim Fiş elinde hazır yine
  • 28-04-2022, 02:19:08
    #5
    Hocam 1 haftadır ptt de kargo dağıtıyorum dedikleri gibi varmış PTT .
  • 28-04-2022, 02:20:05
    #6
    HMZA101 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam 1 haftadır ptt de kargo dağıtıyorum dedikleri gibi varmış PTT .
    Hocam çok merak ettiğim bir konuyu sorabilir miyim bazı kuryeler kapıya kadar gelip kapıyı çalmadan fiş bırakıp kaçıp gidiyor neden ya
  • 28-04-2022, 02:20:44
    #7
    Kusura bakmasınlar ama bir tane kaliteli kargo firması yok afedersiniz ama hepsi leş , bir ara UPS " fena değildi " , adam akıllı bir lojistik firması olsa ülkede 1 ay değil 1 haftada gönül çalar ve kazanır.
  • 28-04-2022, 02:21:24
    #8
    Hocam kargonun varlığından emin olun kaybolmuş olabilir belki. Veya gönderdiğiniz yerdeki şubenin kota problemi olabilir ama 4 gün diyorsunuz bir gün çıkmazsa diğer gün çıkması gerekir.
  • 28-04-2022, 02:22:47
    #9
    SarSeoAgency adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam çok merak ettiğim bir konuyu sorabilir miyim bazı kuryeler kapıya kadar gelip kapıyı çalmadan fiş bırakıp kaçıp gidiyor neden ya
    Hocam çok yoruluyoruz bide kapıyı mı çalalım