verdiğiniz örneğin dünyada eşi benzeri ya da bir örneği yok
Geçen sene aldığınız evin fiyatı 500 bin tl şu an almak istediğiniz evin fiyatı 2 milyon tl o zaman hiç fark ödemeden enflasyon oranında gidin o evi 500 bin tl vererek alın? böyle bir mantık nasıl düşünülebilir?
Geçen sene aldığınız arabanın fiyatı 300 bin tl şu an almak istediğiniz araç 3 milyon tl 300 bin tl şu an bu para ediyor diyerek daha ucuza alın o zaman?
var mı böyle bir mantık..
Abi o şekilde demek istemedim. Fark ödeyelim diyorum ama örnek veriyorum kalan üyelik yaşım 1 yıl. Şuan 1 yıllık paltin üyelik fiyatından işlem yapılsın diyorum. Kurumsal veya Kurumsal Plus alırken zaten farkını ödeyeceğiz.
Ama şuan yapılan olayda ben örneğin 2.000tl fiyattan 2 yıllık aldıysam, bu 1 yıl 1.000TL olarak sayılıyor. Ama 1 yıllık platin üyelik fiyatı şuan 2.100TL.
Benim aldığım dönem dolar 8tl idi diyelim. Şimdi 15TL.
Aslında haksız bir şey istemiyorum. O dönemki fiyatlardan alalım demiyorum yanlış anlamayın.
Sadece dile getirmek istedim abi iyi hafta sonları dilerim.