• 10-04-2022, 12:51:21
    #46
    TitusPullo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Popülist siyasete doymadık. Örnek bir Cumhurbaşkanlığı sergiler kendisi. Haşim kılıç iyi bir aday olur da seçemene anlatamazsın. Bizim halkımıza illa, esip gürleyen şekilci adamlar lazım. Efendi sessiz sakin liyakat sahibi kimseler değer görmez bu ülkede.
    Anayasa Mahkemesi başkanı iken ne yaptığını ne yapmadığını bizzat gördüm. Haklı olduğum marka davam milyar dolarlık gruba peşkeş çekildi başkanı olduğu Anayasa Mahkemesi de oldu körler sağırları ağırladı davayı oldu bittiye getirip kapattı. Bugün Avrupa İnsan Hakları mahkemesine gidip o dava için dava açmamışsam haksız olduğumdan değil, Devletini elin yabancılarına mahkum ettiren vatandaş olmayı içime sindiremediğimdendir..
  • 10-04-2022, 14:13:08
    #47
    yusufmesci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kaynak Nihat Genç mi? Adını ilk defa duyuyorum. Elinde klavye olan tweet atıyor, bu duyduğum 20. isim belki de. Aslında suç millet ittifakında adayını artık açıklasa da kurtulsak.
    Nihat Genç'i ilk defa duyman senin hatan
  • 10-04-2022, 14:24:55
    #48
    Mansur Yavaş gibi tüm vatandaşların kalbini fethetmiş bir aday varken başkasını aday yapmak çok büyük bir hüsran olur. Başlıktaki bilginin doğru olduğunu zannetmem. Yakında işin aslını öğreniriz.
  • 10-04-2022, 14:36:02
    #49
    Buna inanıp kendini avutan iktidar yanlısı arkadaşlar var bir de, yok arkadaşlar aday bizim bakkal olacak.
  • 10-04-2022, 17:04:15
    #50
    Mansur Yavaş'ı aday göstermeyen muhalefet net vatanını satıyordur. Vatandaş kıçını yırtıyor resmen bu adamı aday gösterin diye dinlemiyorsa, anlamı yoktur.
    • wanted
    • dev
    wanted ve dev bunu beğendi.
    2 kişi bunu beğendi.
  • 10-04-2022, 23:12:01
    #51
    2023 Yılında Cumhurbaşkanımız Allah'ın izni ile Mansur YAVAŞ Olacaktır..

    .......
  • 10-04-2022, 23:15:56
    #52
    Seçim meçim yok diyorlar 2023'e kadar, biz hala isim tartışıyoruz.
    Kaldı ki seçim olacak olsa son ana kadar bilinçli olarak gerçek ismi duymayız zaten.
    Adamlar seçim yok diyor, diğerleri ısrarla yok yok aday şu aday bu diyor. İlginç şeyler olmaya devam ediyor.
  • 11-04-2022, 00:07:39
    #53
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Rte fark atar
    Chp başı çekiyor ve hala kendi içinden ve çizgisinden bir aday çıkaramıyorsa üzerinde çok ciddi düşünülmeli.
    Konuşulan adayların hepsi sağ kökenli ve görüşlü
    Karşı görüş olmadan nasıl muhalefet olunacak ?
    Konuşulan adaylara bak
    Mansur Yavaş MHP
    Abdullah Gül Saadet
    Haşim kılıç ANAP

    Bir tane mi siyasi yetiştiremez bu kadar mı aciz diyeceğim de evet aciz basiretsiz siyasetin ceremesini daha uzun yıllar çekeceğiz anlaşılan.
    ekmelettin bey de aynıydı, ama ciddi bir oy aldı. yanlış anlamayın chp seçmeni adayın görüşüne bakmıyor.
  • 11-04-2022, 11:11:54
    #54
    MyKaBuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    2023 Yılında Cumhurbaşkanımız Allah'ın izni ile Mansur YAVAŞ Olacaktır..

    .......
    inşAllah kardeşim benim