Namaz kılmayanların orucu kabul olmaz (mı?)
37
●2.174
- 08-04-2022, 13:49:39Müslümanların işine bırakın müslümanlar karışsın size ne oluyor. Daha 3 gün önceki Konuda ateistim diye bir yerini yırtanlar gelmiş buradan din dersi veriyor. Cübbeliye cahil şarlatan yakıştırması yapan komik adamlardan tutta sadece dini günlerde ve dini konularda saklandıgı yerden çıkan şarlatanlar buraya iyiyce yuvalanmış. Biri yardım istediğinde fikrinizi sordugunda neredesiniz. Bu hayatı Hep işinize geldiği gibi yaşıyorsunuz.
- 08-04-2022, 14:15:46Çok doğru konuştunuz hocam ancak ben direk kabul olmuyor dediğini sanmıyorum, sevabı azalıyordur tarzında bir şey demiştir. Millet zaten bahane arıyor bir şey dese de çarpıtsak diye.KraLL54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 08-04-2022, 14:36:08bu tam bir abidik gubidik adam. dinin magazini peşindeki daha çok mal satsın, tarikattaki yerini sağlama alsın. ileride cukkayı daha büyük kavrasın vs vs.. İslam'a en çok dini kullanıp sürekli cep dolduran istismarcılar zarar veriyor.
Allah Kuran'da akledin diyor, her emir farklıdır. tabii hepsini yerine getirene ne mutlu ama namaz ayrı ibadet, oruç ayrı, diğerleri ayrı ibadetler. kim hangi emri yerine getirirse o yükten kurtulmuş olur, kim hangisini yerine getirmezse onun vebali devam eder. şimdi sözde bu arkadaş namaza teşvik edecek kendince öyle düşünüyor ama işi öyle sallamayla yaparsan, tersi ne olacak? şimdi bu elemanı dikkate alan birisi, ''namaz kılmıyorum, namaz kılmayınca oruçta olmazmış, öyleyse boşuna aç kalmayayım'' derse ve orucu da bırakırsa ne olacak? işte böyle at kafalılar demeyeyim de at gözlüğüyle sadece tek bakış açısına sahip olanların kafa yapısı biraz değişik diye bağlayayım.
çıkın abi tarikat kafasından, biraz Kuran odaklı düşün kafan açılır zaten..
https://www.youtube.com/watch?v=-86zmOYPBoU - 08-04-2022, 16:28:08Üyeliği durduruldukonuşmayı dinledim
kendi içinde çelişiyor
hem kabul olmaz diyor hem de sorumluluğu düşer ama oruç tutmanın kazandırdığı ödülleri alamaz diyor.
sorumluluk düşüyorsa kabul olmuş demektir.