Anket Başkan kim olmalı?
Toplam Katılımcı Sayısı: 1004
Başkan kim olmalı?
Recep Tayyip Erdoğan
%15,14 (152 Oy)
Mansur Yavaş
%84,86 (852 Oy)
  • 07-04-2022, 00:44:32
    #55
    Winman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu kadar çok torpilin döndüğü, çiftçinin bittiği memlekette halen aynı insana vermem. sözde kasım ayında ekonomi şahlanacak edecek diyorlardı daha da beter oldu. zamanında yanlış politikaları için biz dükkanımızı kapattık. şuan dolar 2 katı oldu şimdide 2023 yalanı var ortada. zamanında oy verdim mi tercihsiz kaldığım için verdim ama bir daha asla düşünmüyorum. ülke suriyeli, afgan doldu gelecek diye bir şey kalmadı. bir de diğerlerini deneyelim bunlar kurtaracak olsa kurtarırlardı bu iş tarihle falan olmaz. durmadan bir yerlerin başkanını değiştiriyorlar bu işler öyle yürümez.
    2023'ü bırak 2071 diyorlar utanmadan.Bu halka da yazıklar olsun gururu olan vermez bu adama oy falan.Herkes suçlu bir tek kendi suçsuz.Kafasına göre milleti görevden alıyor.
  • 07-04-2022, 00:50:29
    #56
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    2023'ü bırak 2071 diyorlar utanmadan.Bu halka da yazıklar olsun gururu olan vermez bu adama oy falan.Herkes suçlu bir tek kendi suçsuz.Kafasına göre milleti görevden alıyor.
    bi gram yaşama hevesim kaldıysa şrfsizim
  • 07-04-2022, 00:54:21
    #57
    Üyeliği durduruldu
    Engelleme açısından çok verimsiz oldu, sadece 2.

    100 tane vs açılsa da kimi seçmeyeceğim belli...
  • 07-04-2022, 00:57:20
    #58
    English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu anketi gelişmiş bir ülkede yapsaniz Erdoğan 1 oy alamazdi ankette. Su an 8 kisi Erdoğan demiş. Cepleri dolu tuzları kuru hallerinden memnunlar belli ki
    43 Oy olmuş hocam
  • 07-04-2022, 00:57:29
    #59
    Winman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bi gram yaşama hevesim kaldıysa şrfsizim
    Vallahi billahi 3 haftada 1 kere 200 tl yakıt alıyorum kredi kartımda son 1830 tl kaldı inanmayana gösteririm.Onuda yarın 800 tl'den 1800 tl'ye çıkan taşıt sigortasına vereceğim.Yakıt depom zaten boşaldı.Aracımda altı üstü hyundai i20. Zevk aldığım benimde hiçbir şey kalmadı.
  • 07-04-2022, 00:58:27
    #60
    chp mansur yavaş gibi atatürkçü ve ülkücü bir adamı asla aday yapmaz türkiye de de erdoğan karşısında seçim kazanabilecek bir isim halen yok muhalafetin tamamı erdoğanın adamı çok iyi çalışıyorlar
  • 07-04-2022, 00:59:15
    #61
    MuhammedSefer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    43 Oy olmuş hocam
    Osmanlı torunu doluymuş bizim forum . Türkiye'nin 2 katı toprak kaybeden 2. abdülhamitin torunları çok.İstibdat döneminde burun demeyi yasaklayan zihniyet maalesef fazla.Bu insanlar osmanlıyı tanısaydı arşivlere bakıp biraz araştırma yapsaydı bunlar oy falan alamazdı bu ülkede.
  • 07-04-2022, 01:00:51
    #62
    beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    chp mansur yavaş gibi atatürkçü ve ülkücü bir adamı asla aday yapmaz türkiye de de erdoğan karşısında seçim kazanabilecek bir isim halen yok muhalafetin tamamı erdoğanın adamı çok iyi çalışıyorlar
    Sizinle ortak bir noktada buluşmamız oldukça zor ama imamoğlu'nun fazlasıyla şansı var.Başka konularda da bunu açıkladım sebeplerini.Şu muhalefetin erdoğan yanlısı adamlarını sayarsanız öğrenmiş olalım.
  • 07-04-2022, 01:01:46
    #63
    yıl 2002 MERSİN de yaşıyorum ve ben MANİSAda askerdeyim, o sene akpartiye üye olmuşum bunu 2014 yılında öğrendim hatta 2008 yılında aktif olarak çalışmışım
    bakınız muşlu ve mişli konuşuyorum çünki olaydan bir benim haberim yok
    2008 yılında eşim hamile o halde ben eşimle ocağa gidiyorum ama nasıl olmuşsa aktif olarak çalışmışım :P
    tabi bunu duyan emre savcılığa suç duyurusunda bulunur ikamet SİVASTA olmasına rağmne Mersinde olmayan ve yaşamadığım bir adrese bildirim gider, sonuç sadece üyelik silinir.
    çok şükür 1 kere bile oyum nasip olmadı asla olmayacakta.