• 31-03-2022, 14:34:46
    #1
    Herkese selamlar.
    Yönetime ufak bir öneride bulunmak istiyorum. Forumda artık çok sık karşıma çıkmaya başladı bu mevzu ve çok can sıkıyor. Forumdaki iş verenlerin insanların alın teriyle alay ettiğini düşünüyorum. 12-13 saat çalıştırıp aylık 300-400 TL ile insanları köleliğe çağırmalarına tahammülüm kalmadı. Bugün ise aylık 100 tl diyeni bile gördüm. Çok gülünç ve bir o kadar da utanç verici bir durum. Özellikle öğrenci diye belirtmeleri krizi fırsata çevirmek istemeleridir. Normalde bu tarz konular açmam fakat birilerinin dur demesi gerektiğini düşünüyorum. Bu tür işverenlere/üyelere yaptırım uygulanması gerektiğini belirtmek istiyorum. Bir çaresi mutlaka vardır, yönetimin gerekeni yapacağına inanıyorum. Herkese hayırlı günler diiyorum, saygılar.
  • 31-03-2022, 14:36:39
    #2
    Makalede taban fiyat kaldırılması sonucu sektör tamamen durma noktasına geldi.
    İnsanlar 1-2 TL'ye en kaliteli hizmeti almak için kriter koyuyorlar.
    Her halükarda satıcının korunduğu sistemde biz bu durumda kalitesiz içerik çıkartırsak, belirtilen kriterleri harfiyen yerine getirmezsek net olarak haksız çıkacağız.
    Taban fiyat yeniden getirilmeli
    • Kolayicerik
    Kolayicerik bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 31-03-2022, 14:36:41
    #3
    Hocam bu kısımda yönetimin yapacağı işlem nedir sorma sahip? Gidip adam kendi isteğiyle o fiyatlara çalışıyorsa forum yönetimi ne yapsın yani?
  • 31-03-2022, 14:36:50
    #4
    Bu tip insanların sonu gelmiyor hocam cidden. Ben pes ettim .
  • 31-03-2022, 14:37:08
    #5
    Forum yönetimi bu durumda bir müdahalede bulunamaz.
    Bu tip konuların önüne geçmenin tek yolu açmamaktır. (Corona virüsten korunmanın en iyi yolu yakalanmamaktır* der gibi oldu )
    Fakat durum bu şekildedir.
  • 31-03-2022, 14:38:04
    #6
    Üyeliği durduruldu
    İş verenle alakalı değil bence bu durum. Kendini bu duruma sokan insandır. İş veren böyle bir teklif vermiş olabilir gereken cevabı verirsiniz konu kapanır.
    Fakat aylık 100 TL ye çalışırım diyen birinin kendine saygısı yoktur. Bundan ziyade bunu teklif eden de ahlaksızdır. Teklif eden okuyorsa şayet evet güzel kardeşim sana söylüyorum.. Alınabilirsin üstüne.
  • 31-03-2022, 14:40:47
    #7
    Bu konu ile alakadar R10 yönetimi ne yapabilir ki hocam? Evet haklısınız bu durum oldukça üzücü fakat durum iş veren ile alakadar...
  • 31-03-2022, 14:42:04
    #8
    iyisite.NET
    Yapmıyorum diyip olayı kapatın hocam.


    Yönetim bu tarz durumda ne diyecek? Neye göre, nasıl bir kural koyacak.

    Lütfen bazı şeyleri de kendimiz çözelim. Bu tür şeyleri yönetime lanse etmeyelim.
    Adamlar zaten mümkün mertebe çoğu zamanlarını gönüllülük esası ile buraya ayırıyorlar. Bir de her konuya müdahil etmeyelim.

    Ayrıca günlük 12, 13 saat çalıştırıp aylık 100 TL diyen kişi kim ? Çok merak ediyorum.
  • 31-03-2022, 14:42:16
    #9
    Eşek oldukça sırtına semer vuran çok olur demiş atalarımız.