Arkadaşlar merhabalar, baya zor zamanlar geçiriyorum. Uzun zamandır issiz kaldım kredi borçları kira falan derken dibin dibindeyim. Artık psikolojik olarak da çok yoruldum. Bazı şeyleri kaldıramıyorum. Kendimi namaza verdim ibadete verdim Allah'a şükür çıkmadık candan ümit kesilmez diye.
Güzel bir hayatım varken evlendim Covid patladı işsiz kalınca krediler patladı icralık oldum, kira zor bela çıkıyor. Psikolojik olarak adamı bitiriyor bu durum.
Aranızda böyle bir duruma düşen var mı bu durumdan nasıl kurtardiniz kendinizi? Bazen artık Allah canımı alsa da kurtulsam diyorum o derece..
Kafayı yemek üzereyim içimi dökmek istiyorum
23
●1.516
- 10-03-2022, 17:08:58merhaba, evet Allah verecek bir canımız var gerisi fasa fiso. düzenli çalışabileceğin bir işe girersin, forumdan veya başka sitelerden ek gelir kazanırsın tüm borçlar biter evelAllah ,Allah tüm borçlulara ödeme kolaylığı versin.
- 10-03-2022, 17:09:45Doğru ulkecek durum çok kötü aslinda farkındayım. Benim gibi de illa bir ton insan vardır. Kafayı yiyeceğim bu insanlar nasıl geçiniyor napıyor bu dünya da çok adaletsiz.Alengirik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 10-03-2022, 17:11:34İstanbuldasınız sanırım trednyol go motor kuryeliğine felan bir baksanız hocam maaşları iyi diyorlar motor ehliyeti felan vardır sanırm.carmeena adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle