• 25-02-2022, 23:14:16
    #1
    Kurumsal PLUS
    Selam bugün bir konuya değinmek istiyorum öncelikle ülke ekonomisinden ve gidişattan kesinlikle memnun değilim birçoğumuz gerçekten mağduruz lakin gerek forumda gerekse farklı yerlerde afedersiniz hayvan gibi para kazanıp ekonomi edebiyatı yapan tiplemeler var adam gazinoya gidiyor gecede 20k 30k para harcıyor aaaa ekmek 3₺ olmuş diyor bu tipler gerçekten mide bulandırıcı fakir edebiyatı yapmayın ya yeter!

    Fakiri savunmak için yapanlardan bahsetmiyorum onlara amenna konudaki örneğe bakarsanız fakir rolüne bürünenlerden bahsediyorum mağduru oynayanlardan bahsediyorum.
  • 25-02-2022, 23:17:52
    #2
    Fakirin hakkını savunmak için fakir olmaya gerek yok.
  • 25-02-2022, 23:17:55
    #3
    Ne yani kendi kazanıyor harcıyor diye garibanı savunmasın mı adam çok saçma geldi bana düşünceniz.
  • 25-02-2022, 23:18:06
    #4
    İşte insanlar kendileri rahatken derdi yokken, durumu olmayanları dar gelirlileri düşünüp onlar İçin konuşabiliyor. Bu güzel bir şey değil mi?

    yoksa zaten zenginken konuşmasa çarkı dönmeye devam etse başkası umurunda olmasa daha mı iyi?
  • 25-02-2022, 23:18:50
    #5
    Kurumsal PLUS
    Fakiri savunmak için yapanlardan bahsetmiyorum onlara amenna konudaki örneğe bakarsanız fakir rolüne bürünenlerden bahsediyorum mağduru oynayanlardan bahsediyorum.
  • 25-02-2022, 23:19:43
    #6
    Hocam artık herkesten bu konuşmayı duymak bıktı, Artık birisi Ekomomiğğğ kötüüüğğ düyünce ağzının ortasına bi tane çarpasım geliyor. Tamam kötü cidden artık durdurulması gerekiyor. Ama bunu tamamen cumhurbaşkanına atmak saçma olur. Adam da kötü olsun istemiyor. Bunun suçlusu %10 u cumhurbaşkanınsa %90'ı biziz. Birsürü teknolojiye imza attı. Tayyip ertoğan gelmeden önce savunma sanayisinin S si yoktu ülkede. Sıfırdan tasarladı herşeyi. Sanayi bakımından hayvan gibi yurtdışına satışları da gerçekleştiriyoruz. (Not: Makine mühendisiyim, piyasaya hakimim.) Bazı araba firmaların krank milleri Sivastan çıkıyor. Bunu kimse neden konusunu açmıyor? İngilizlerin yerli diye sattıkları silah firması konyadan ithal ediyor.

    Artık bu konuyu açanlara diyorum ki "Doları düşürmek için kuru laftan başka bir icraatin oldu mu?" Adamın elinde iphone 11, diyor ki ekonomi kötü. Telefonu 2bin dolara yurtduşından getirttiriyorsun. Yurtdışına 2 dolarlık satış yapmıyorsun. (Not: telefon ile ekonominin bağlantısını kurmadım, zeki olan anlar anlamayan ekonomiyle telefonun ne anlamı var der.)

    Delil:
    Sivas Krank Mili Fabrikası: https://estas.com.tr/
  • 25-02-2022, 23:21:18
    #7
    İşte bu yuzden kaybediyoruz. :
    Parası olan (Buyuk devlet adamları) Fakirlerin halinden anlamadığı için.

    Düşünceniz çok saçma. Saygılar
    • dev
    • hakan79
    dev ve hakan79 bunu beğendi.
    2 kişi bunu beğendi.
  • 25-02-2022, 23:24:11
    #8
    Fakir'in sesi kendine çıkıyor, zenginin sesi daha gür çıkıyor. Aldığı protein ve vitamine doğru orantılı. Zengine dokunmasa o yılan bin yaşar...
  • 25-02-2022, 23:27:33
    #9
    Vebiva adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konuda örneğide verdim altınada uzun uzun yazdım kafanız basmıyor sanırım dediklerimi yada ben anlatamıyorum kendimi

    Aynen kardeşim benim kafa basmıyo maşallah seninki cayır cayır çalışıyor.

    Konu başlığına bak. İçki içen adam ekonomi kötü diyemez mi demek istiyorsun ?
    Acıkcası gazınoda 20-30 k harcayan bı adamında ekmek 3 lıra oldu dediğini de senden duydum.

    İnan umrunda bile değildir o adamların senin ekmeğe 3 lira vermen.

    Baya uzun yazmışın bu arada. Bence sen kendini izah etmekte sıkıntı cekıyorsun.


    Neyse sana cevap vermeyeceğim. IYI FORUMLAR ALINTILAMAZSAN SEVINIRIM
    • dev
    dev bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.