• 08-02-2022, 02:57:43
    #10
    nasirjones adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Doğru bir noktaya parmak bastınız, noktasına kadar katılıyorum, bir malı iyi pazarladıktan sonra 100x ederine dahi satabilirsiniz ama çocuklar zor durumda onları da anlayabiliyorum. 4 ay kadar önce o kadar zor bir durumdaydım ki şu an gelseler 15 bin liraya vermeyeceğim bir sosyal medya hesabını forum üzerinden 2800 TL'ye satmak zorunda kaldım. Şu an çok şükür işlerimi oturttum ama ülke şartları insanı bu duruma sokabiliyor. İş de öyle ha deyince bulunmuyor. Gençlere tavsiyem, kendilerine ömür boyu satabilecekler bir uzmanlık katmaları ve network oluşturmaları. İyi bir networkle kazanılmayacak para yok.
    Network bizim işlerin olmazsa olmazı hocam, kesinlikle katılıyorum. İyi ve sağlam bir network için ise genç arkadaşlara naçizane 3 tavsiyem;
    1. Dürüstlük, 2. Dürüstlük, 3. Emek
  • 08-02-2022, 03:10:01
    #11
    Çok haklısınız bu konuda Bakın özellikle bu kopyala yapıştır, ürün giriş vb. İşleri için ayrı bir parantez açmak istiyorum 8 10 saatlik işler için 20 30₺ teklifler verenler var emeğinizi heba etmeyin o işini yaptığınız kişiler en az 4 5 katını alıyor. Ayrıca piyasayıda öldürüyorsunuz. Şimdi boş olabilirsiniz zamanınız bol olabilir ama ileride bu olmayacak günde 3 4 saat uyku ile çalıştığınız zamanlarda olacak ileri vakitlerde o yüzden bu boş zamanlarınızı daha kaliteli geçirin bişiler öğrenin 3 kuruşa milletin köleliğini yapmayın.
    • Rothstein
    Rothstein bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 08-02-2022, 03:24:31
    #12
    yilmazsocial.com
    Kendi adıma olan 6 yıllık emeği 2.5bintlye satmıştım 2 sene önce instada parasızlık kötu bisey suanki aklım olsa aç kalsam satmazdim