• 29-01-2022, 02:13:12
    #10
    tiss.gtb.gov.tr üzerinden mail şikayeti yapılabilir ama WP için henüz şikayet olayı açılmadı.

    Belki suç duyursun da vs. bulunursanız işlem yapılır. Diğer şekilde düz sms olsaydı TİSS üzerinden şikayet ederdiniz güzel bir ceza alırlardı.
    Ben bu konularda affetmiyorum şikayetimi ediyorum. Üye olduğum bir panel gönderse ekmek parası vs. denir ama hiç alakadar olmadığım panel gönderiyorsa acımıyorum.


    EKA Reklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Herkes ekmeğinin peşinde bu kadar sert tepki vermeye gerek yok bence.
    Kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok. Bu şekilde düşünmek yanlış forumda hiç alakadar olmadığım smm panellerden mesaj alıyoruz.

    Mesaja kadar gelmeden Nerden numara alıyor? data satın alıyorlar cezalarını çekecekler.
  • 29-01-2022, 02:14:27
    #11
    Marketing böyle bir şey değil. İllegal bahis smsçleri, damacana ve operatör ekipleri bir türlü bunu öğrenemediler, bir de başımıza smm panelciler çıkmış şimdi de. Bu şekilde değil müşteri kazanmak müşteri kaybederler, olmayan marka imajları eksiye iner. Keşke kafaları bassa da yapmasalar. Çok loserca bir hareket.
  • 29-01-2022, 02:19:52
    #12
    Yani arada bana da geliyor, pek şey yapmamak lazım sonuçta niyetleri kötü değil. Rahatsız oluyorsanız yazarsınız tekrar atarlarsa şikayet edersiniz