• 28-01-2022, 21:39:06
    #10
    bir kaç yüksek paralı iş yapmışsınız. ücretli üyelik alıp daha iyi bir cv oluştırabilirsiniz. admin yada modaratör değilim.bende ücretsiz üyelikliyim.reklam felan yaptığım yok yani. ama sizin durumunuz için ücretli üyelik hayrınıza olur maden 2-3 yüksek alım yapmışsınız
  • 28-01-2022, 21:39:40
    #11
    Forumda trade bir öncelik sebebidir ancak ticaret yapma ya da yapmama için kriter olmamalı. Ancak forumun da bazı kuralları vardır. Örneğin 5 ticaret puanına sahip olmadan herhangi bir ticari ilan açamazsınız. Ancak bu şekilde açılmış konulardan alım yapabilirsiniz. Alım yapacağınız kişi ticaret puanınız olmadığından size kuşkuyla yaklaşabilir, ancak kendince önlemlerini aldığı (profilde kayıtlı ad-soyaddan ödeme vs.) sürece satıcı olduğundan dolayı bir sorun olmaz.

    İlla limitlerden kurtulmak istiyorsanız platin, kurumsal ya da kurumsalplus alarak ticari hayatınıza R10'da kısıtlamalara takılmadan devam edebilirsiniz.
  • 28-01-2022, 21:40:36
    #12
    Üyeliği durduruldu
    eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bir kaç yüksek paralı iş yapmışsınız. ücretli üyelik alıp daha iyi bir cv oluştırabilirsiniz. admin yada modaratör değilim.bende ücretsiz üyelikliyim.reklam felan yaptığım yok yani. ama sizin durumunuz için ücretli üyelik hayrınıza olur maden 2-3 yüksek alım yapmışsınız
    Satıcı olmadığım için o üyeliklere ihtiyaç duymuyorum ben sadece alım için kullanıyorum r10u
  • 28-01-2022, 21:46:53
    #13
    hocam banada şans versenize belki içimde benim bile bilmediğim cevherler vardır
  • 28-01-2022, 21:50:30
    #14
    İlginç bir durum ama günümüze baktığımızda güvenin kolay elde edilebilecek bir şey olmadığını hepimiz biliyoruz. Benim ticaret puanım az ve hatta kendi hatamdan ötürü bir olumsuz puanım da var ama yine de iş alıyorum. Asıl mesele ne niyetle yaklaşıldığı ve emek verildiğidir. Önyargı denilen şey her insanda olur bu doğal bir şeydir. Bununla alakalı atıfta bulunmak sadece kendinize ders vermekten başka bir durum gözler önüne sermez. Bu arada tebrik ederim şans vermenizi hem cesaretli hem de takdir edilesi bir durum olarak görüyorum.
  • 28-01-2022, 21:57:06
    #15
    Üyeliği durduruldu
    Çok garip, enteresan bir durum. İnsanları göz ile görüp yargılamamak gerekiyor. Hiç bir kimse kimin ne olduğunu bilemez.