• 17-01-2022, 20:35:10
    #10
    constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sağol hocam bilgi için. Şunun için sordum. Kredi puanım eskiye göre düşük. Geçen aylarda bir deneme yapmıştım vermemişti. Dedim acaba yine öyle bir durum mu? Hatta alırken önce Garanti ile denedim nasılsa hesabım var diye. Orada bir hata verdi ve HB ye geri döndüm. O kadar hızlı geçti ki ne yazdığını bile okuyamadım. Dedim birde Denizbank'ı deneyeyim.

    Ama şimdi de şöyle bir sorunum var. Bulunduğum bölgeye Hepsijet gelmiyor. Daha doğrusu Kayseri'ye geliyor ürün ama dağıtım bölgesi dışı deyip anında iade çıkıyor. Tek depodan gel al dese gideceğim valla. Yazık günah. Satıcı kargo parası ödüyor birde. Neymiş efendim şubeye gelmeden dağıtım bölgesi olup olmadığını bilemezlermiş. Bir de utanmadan inovasyon ve müşteri memnuniyetinden bahsediyorlar. Sanki çok zor bir iş de dağıtım bölgesinin neresi olduğunu bilmek.
    Sırf bu yüzden HB'den bir şey alacaksam mutlaka sipariş sonrası kargoyu kontrol ediyorum. Hepsijet ise iptal ediyorum yada öncesinde satıcıya başka kargo ile gönder diyorum.

    Yok ya öyle asıp kestiklerine bakmayın. Sanki dünya kurtarıyor gibi webrazzi gibi yerlerde vay şunu yaptık vay şöyle hizmet verdik dediklerine.
    Doğrudur hocam, kargo şirketlerinin kalitesi maalesef il içerisindeki bölgeden bölgeye bile değişebiliyor. Kredi durumunda da bankadan bankaya değerlendirmeleri değişebiliyor. Bazen bir banka kredi vermezken diğeri verebiliyor, umarım hepsijet ile sözleşmeniz gelir ürününüzü alırsınız krediyle, hayırlı olsun şimdiden.
  • 17-01-2022, 20:58:47
    #11
    FurkanBicer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Doğrudur hocam, kargo şirketlerinin kalitesi maalesef il içerisindeki bölgeden bölgeye bile değişebiliyor. Kredi durumunda da bankadan bankaya değerlendirmeleri değişebiliyor. Bazen bir banka kredi vermezken diğeri verebiliyor, umarım hepsijet ile sözleşmeniz gelir ürününüzü alırsınız krediyle, hayırlı olsun şimdiden.
    Hocam çok zor bir şey değil ki. API ile hepsiburada ya entegre edecek kendini. İkisi de aynı firmanın şirketi sonuçta. Sen adres kısmına geldiğinde bölgeye teslimatı yoksa hepsijet i iptal edecek. Sadece hepsijet ise göndermeyecek. Ama işlerine geliyor. Nasılsa satıcı kargo ücretini ödüyor her halükarda. Kusura bakmayın bizim hatamız kargo ücreti kesmiyoruz demiyorlar herhalde.

    İnşallah hocam. Bari sözleşmeyi getirsinde monitörümü alayım. İnanın gözlerim bir hoş oldu artık.
  • 19-01-2022, 21:53:58
    #12
    Bugün beni Hepsijet den aradılar. Bulunduğum lokasyona gelemiyorlarmış ben de ilçeye indim ve kurye ile buluştum. Adamlar sözleşmeyi verdi ve doldurdum. Geri götürdüler. Hepsijet de artık başka firmalara da hizmet vermeye başlayacakmış. Büyük ihtimal o zaman sizin oraya da geleceğiz dedi. Bir an önce değiştirmem lazım monitörü yoksa kafayı yiyeceğim