• 14-01-2022, 00:10:14
    #19
    Üyeliği durduruldu
    gander adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    dostum bende tamamen seninle aynı kriterlerdeyim 16 yaşındayım 10. sınıf öğrencisiyim. Derslerim kötü bilişim ve yazılım alanında iyiyim meslek lisesi bilişim teknolojileri alanında okuyorum açığa geçmeyi düşünüyorum ailemi zar zor ikna ettim bu dönem bitince mi geçiceksin yoksa 11 .sınıfta mı ?
    Kanka fikrim değiştirdim sanada önerim tamamen pişman olacaksın aklın varsa açığa geçme liseni bitir. Kesinlikle liseni bitir köpek gibi pişmanım yarın devamsızlıklarımı sildirmeye gidiyorum.
  • 14-01-2022, 00:36:54
    #20
    KRak3n_TR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kanka fikrim değiştirdim sanada önerim tamamen pişman olacaksın aklın varsa açığa geçme liseni bitir. Kesinlikle liseni bitir köpek gibi pişmanım yarın devamsızlıklarımı sildirmeye gidiyorum.
    nası değiştirdin fikrini ya sebebi nedir? bende ikna olurum belki
  • 14-01-2022, 01:02:48
    #21
    Üyeliği durduruldu
    gander adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    nası değiştirdin fikrini ya sebebi nedir? bende ikna olurum belki
    whatsapp'tan yazar mısın? Konuşalım seni her ne kadar tanımasamda geleceğinin elinden gitmesini istemem.
  • 14-01-2022, 02:29:38
    #22
    Önerim okula devam et bende liseyi geçen sene bitirdim, zorla gittim. Lise boyu sınava çalışmam gereken yerde sanalda olan işlerime çalıştım. Liseyi bitirdim hala devam. Okul engel değil kenarda tut ama yine de bırakma. Yakın arkadaşım aynı sebepten açığa geçti, her seferinde kendine sövüyor. Hala daha bitiremedi okulu
  • 14-01-2022, 12:17:23
    #23
    Açık veya örgün liseyi ne şekilde olursa olsun bitirin. Yarın işler ters gider ve beden işçisi olmak zorunda kalırsanız onda bile artık lise istiyorlar. Eğer yaptığınız işlerden güzel para kazanıyorsanız 50 yaşında bile üni okursunuz. Hatta para ile değil mi diyerek üniyi uzaktan eğitim( AÖF değil) ile bitebilirsiniz.
    Forumda 16 17 hatta 13 14 yaşında gençler var. Para kazanmak çok güzel bir histir, kendini özgür hissedersin ama işler batmaya başlarsa meslek lisesi okumuş olsan asgari ücrete bile çalışırsın .
  • 14-01-2022, 12:20:31
    #24
    Meta (FB,IG) & Google Ads
    globaltr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Evladım 13 yaşında nasıl ticarete başladın?
    14 yaşında çocuğum var, yalnız bakkala yollamıyorum.
    Biraz fazla hayalperest gördüm seni. Okulunu aksatma. Yine ek girişimlerine devam et. Okul engel değil sana.
    hocam nedendir bilmiyorum yorumunuzu Haydar Dümen edasıyla okudum