Ağır korona geçirenlerden birisi olarak halen koku ve tad duyusunun düzelmediğini farkediyorum. 5 -6 ay oldu sayılır.
Şampuan, diş fırçası, kola gibi şeylerin tarif edemediğim şekilde bir koku bırakmakta. Bu şekilde olanlar nasıl yaşamı sürdürüyor neler yapıyor ? Bunlara ilaven göğüs de ara sıra ağrının girip çıkması gibi şeyler.
Ağır korona geçiren kişiler hâlen bunları yaşıyor mu ?
10
●228
- 10-01-2022, 10:18:42Geçmiş olsun hocam öncelikle, ben de geçen hafta korona geçirdim, 6. günde negatife döndüm ama koku ve tat yok. Çok sert ve keskin farklılıkları alıyorum ama ne olduğunu bilemiyorsun. Umarım kısa zamanda geri gelir, bazı insanların 1 yıldır gelmemiş. Göğüs ağrısı konusu bende ara ara oluyor ama boğaz ağrısı gibi semptomlarım devam ediyor.Kajume adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz bence bir tomografi ve EKG çektirin bir bakılsın. Kanınızın pıhtılaşma durumunu da test ettirmeyi unutmayın. - 10-01-2022, 10:35:05ben covide yakalanmadım fakat çevremde 1 senenin üzerinde bahsettiğiniz etkileri yaşayan tanıdıklarım var.
- 10-01-2022, 11:39:28Bende geçirdim 1 yıla yakın sürdü hocam. Çürük soğan gibi geliyor herseyin kokusu. Kolonya esans vbb ile ara ara burnunuza deneme yapın süreci hızlandiriyorKajume adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle