• 30-12-2021, 17:16:14
    #1
    ihtiyaç giderilmiştir teşekkürler.
  • 30-12-2021, 17:18:34
    #2
    VictoryLoves adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    10 gün önce evin dışına döşenen vdsl kablolarını çaldılar , 100 150 mahallenin kablosu çalınmış
    10 gün önce muhtemelen ilk arayıp arıza kaydı ve bilgilendirme yapmama rağmen , 29 un da geleceklerini belirttiler herşeyimi de ona göre ayarladım
    bugün beni arayıp bir 10 gün daha beklemem gerektiğini söylediler

    ttnet pişmanlıktır , 2 metre kablo döşemek ve ethernet kablosunu düzenlemek için 20 gün bekletiyorlar
    konumuma geldiklerin de maximum 25 dakika sürecek işleri yüzünden 20 günümü aldılar , komik olan belirttikleri tarih de tahminiymiş ertelenebilirmiş

    siz , siz olun ttnet başvurusu yaparken teknik olayları gözden kaçırmayın
    altyapı 1mb az versin , ekipleri iyiyse orayı seçin..
    Eğer altyapı varsa Turkcell Süperonline kullanın muhteşem bir hızı var ben çok memnun kaldım
    • VictoryLoves
    VictoryLoves bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 30-12-2021, 17:20:35
    #3
    Turknette kullanabilirsiniz çok memnunum davet kodumla 2. Ay bedava kullanıyorsunuz
  • 30-12-2021, 17:20:43
    #4
    biz de kablo'da vardı 2 ay internetsiz kaldık en sonun'da tüketici haklarına şikayet ederek çözüm buldum direk geri dönüş yapıldı.
  • 30-12-2021, 17:33:41
    #5
    Siz TT altyapısını kullanan X firmasında olsaydınız yine aynı şeyleri yaşayacaktınız, altyapı zaten onlara ait hele TT müşterisi değilseniz daha da çıldırtırlar. Hiç unutmam bir arkadaş aboneliğini Vodafone ADSL aboneliğini iptal etmişti sonra tekrar başvuru yaptı port yok TT ile görüşün dilekçe yazın dediler onları aradık herifin dediği şey "Bizim portumuz değil mi istersek vermeyiz TTNet'e geçecekseniz hemen bağlarız" suratımıza kapattı sonra Telekomünikasyon terörizminden başka bir şey değil, aynen marka kötüleme aynen marka aşağılama falan filan hepsini de yapıyorum suçsa suç bunlardan çektiğimi bir allah bir ben bilirim. TTNet'te olmanız teknik destek açısından çok fayda sağlar ancak paket fiyatları ve hizmet desteğini göz önünde bulundurursak değmez, gidin TürkNet'e geçin ama unutmayın altyapı problemi yaşarsanız TT elemanlarını beklemeniz gerekecek sağlayıcınız teknik konularda sadece içerideki sorunlarınıza bakar.
  • 30-12-2021, 17:34:43
    #6
    20 yıl önceki hükümetlerin yatırımı olmasaydı şu an ülkede haberleşme güvercinlerle olacaktı. Şimdiki hükümet bir gram internete yatırım yapmadı. Aksine olan yatırımı sattı baltaladı, bu size çok bile zihniyeti taşıdıkları için.
  • 30-12-2021, 17:37:47
    #7
    Ttnet harici alt yapısı olan firma var mıydı ki
  • 30-12-2021, 17:41:27
    #8
    Googital.com
    Maalesef bende benzer duruma düştüm. Turknet te 5 yıldır sorunsuz olan İnternetim vardı, sağlam portu başkasına verip benimkini sorunlu olan eski porta taktılar 1 ay boyunca sorun yaşadım.
    Kendi müşterilerine ayrım yapıyorlar, arıza tamiri yapan ekip, sorun yaşadığınızda öncelik isterseniz ttnete geçin diyorlar.
  • 30-12-2021, 17:44:09
    #9
    kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ttnet harici alt yapısı olan firma var mıydı ki
    Superonline var, Turksat Kablonet var(önermem), TurkNet küçük bir alana kurmuştu sanırım Twitch yayıncılarının bulunduğu bir bölgeydi. Umarım yakın zamanda iz kalmaz, iflas etseler kına yakarım.