İyi geceler,
Uzun zamandır iş stresimi foruma/üyelere ve etrafıma yansıttığımı ve bundan zararlı çıkanın ben olduğunu, geçte olsa fark ettim.
Göze çok batan, bir çoğunun cok sevdiği bir çoğunun da ''ban yese de kurtulsak'' dediğini üyelerden biriyim ne yazık ki. Geçmişe dönük ne diyebilirim bilmiyorum ama üye olduğumdan beri herkese elimi uzatmaya çalıştım, ve bir cok dost/düşman edindim ister istemez.
Ancak zararlı çıkmamak ve kimseyi artık kırmamak adına adım gibi ''Peace'' = ''Barış'' en güzel şekilde foruma devam edeceğim, hayırlı geceler.
İnşallah artık adı gibi..
10
●284
- 10-12-2021, 01:35:38VDS benden uzak Allah'a yakın olsun artık.. valla bulamadım malum yerlerde sürünmeye devam.. hem biraz kafam açılsınPadre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

O kullanıcı adına dönmeme az kaldı.. sevmeyen yoktu..Progod adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baş tacısın, teşekkür ederimkara1para adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 10-12-2021, 01:43:04Sana Hetzner önermiştim, aylardır kullanıyorum ama maalesef döviz kurundan dolayı geçen ay 80 TL ödediğim hizmet bu ay 110 TL oldu ve her ay artmaya devam ediyor, edecekte. Bende araştırıyorum bir kaç gündür, sanırım @MarkaHost; VDS geçeceğim, güzel bir Plesk optimizasyon hizmeti alacağım @Berkay24; @tryigitx; yada @yalinyalniz; hocalarımdan birinden, yoluma TR ve TL ile mecburen devam etmek zorunda kalacağım. Hetzner kalitesi tartışılmaz, aylardır tek bir sorun yaşamadım (1 sitem için kullanıyorum) ama döviz bizi bozduPeace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Konuyu açmanda ki amaca gelecek olursak, burası artık bir aile ortamı gibi, forumu aktif olarak kullanan herkes bir şekilde göz önünde oluyor mecburen
Gündem konuları olsun, şikayet konuları olsun, geyik konuları olsun vs. kimseyi dolandırmadın, hakkını yemediğin sürece bence burada yaşananlar hiç sorun değil. İyisiyle kötüsüyle takılıyoruz işte
- 10-12-2021, 01:47:49Bu içeriği paylaşacak kadar öz güvenli ve samimi olman kullanıcı adın gibi ne kadar insancıl olduğunun net göstergesidir. İyi anlamda ne olduğumuzun bilincindeysek eğer hakkımızda fesat yahut iyi düşünceleri olmayan insanların fikirlerini önemsememeliyiz. Uzun bir süre önce aramızda geçen WP. Speed Opt. hususunda kurduğumuz iletişimde bile her hangi bir art niyet yahut saygısızlık görmedim. Umarım her şey gönlünce olur.
- 10-12-2021, 01:54:22Abi ben parasında değilim inan.Padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
TR firmalarından hizmet alıp destek görememek yordu beni. Destek olacaklar diye bir şey yok ama ben destek talep ettigimde hep yanlıs yonlendirildim hem vakit kaybettim maddi manevi inanılmaz büyük zararlar gördüm. Bir firma hatta en az 5 uzman dns ile ilgili sorun var dedi fakat @Aikeos; hocam 1.5 saatini bana ayırıp ortağı ile birlikte sorunumu çözdü, bir firma sahibi olarak hiçbir şekilde amacı hizmet satmak ürün tanımak değildi, benim amacım böyle insanlarla çalışmak, bu yüzden TR firmalarını tercih ediyorum. Guzelnet firmasından yanlış hatırlıyosam affola Yiğit bey ve Mert bey ilede saatlerce görüştüm mağduriyetim için özür dilediler ama iş işten geçmişti, her firmada saçma sapan mağduriyetler yaşadım ve hiçbir şekilde sorunlarım çözülmedi ve buradan anladım ki yarın bir gün çok büyük bir sitem oldugunda daha cok sorun yasacagım ve o firma bu firma bu sorunları cozemeyecek ben oylece kalıcam. Neden kalıyım ki? çalışmam olur biter noktasına geldim.
@tryigitx; üstad ile 2 haftadır görüşüyoruz, müsait olduğunda hetzner üzerinden dedicated satın alacağım optimizasyon vs yapıcak sağ olsun @Messi; hocam da fazlasıyla bilgilendirip bana destek oldu ancak bu süreç yaşanırken ben TR firmalarından oldukça nefret etme noktasına geldim ne yazık ki. 2-3 haftadır da yaşadığım bu sorun nitekim foruma/aileme ve çevreme yansıdı maaleesef. Konuyu açma sebebimde bu aslında, kendime pay çıkarmıyorum ama gerçekten herkese gülüp herkese iyi olup iyi şeyler görmek, yaşamak istiyorum artık.
Saygılar.
Güzel bakış açınız için minnettarım, ben teşekkür ederim hayırlı geceleriniz olsun.MaitreyaXayah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
