TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
R10da Siyasi İçerikli Açılan Konu Görünce Midem Kaldırmıyor..
50
●951
- 02-11-2021, 13:29:15Aklın yolu birdir hocam. Katılıyorumalchemist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 02-11-2021, 16:35:11Siyasi konular saygı çerçevesinde olması gerekiyor. Ama birkaç gündür açılan konularda bazı yorumları görünce çok rahatsız oldum. Hani fikrini belirtebilirsin ama hakaret niteliğinde yorumlar yapılmış. Karşıt görüş olanlara hakaret niteliğinde yazılar yazılmış. Görünce çok rahatsız oldum. Birinde ben cevap verdim daha sonra baktım çok farklı bir görüş ve saygı duyma gibi bir durum yok. Cidden midem bulandı, canım sıkıldı konudan çıktım. Ve karar aldım herhangi bir siyasi konuya yazmayacağım.
Kısacası: Saygı çerçevesinde olmayacaksa, tamamen yasaklanması daha iyi olacaktır. - 02-11-2021, 16:42:57Aklın yolları her anlamda her düşüncede kesişiyor. Katılıyorum hocamorhansinane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 02-11-2021, 19:01:50Hocam Vallahi bıktım, siyasetle ilgili tek konum yok, nirnal konu açıyorum ama adam gelip bana hakaret ediyor, ya ben kendi fikrimi söyledim, sen neden bana hakaret ediyorsun ki ? Cidden anlamıyorum hocam, siyaset haricinde de bir konu bu. Siz baya eski üyesiniz daha iyi bilirsiniz ama şu 8 ay içerisinde çok kişi tersledi beni, ne dinle ne siyasetle ne de sporlar ilgili konum olmamasına rağmen böyle oluyor, bıktımmmmm.
- 02-11-2021, 19:05:16Kendi görüşlerinden olmayanları linçlemeye meilliler hocam..Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle