• 29-10-2021, 16:25:43
    #19
    Genel olarak baktığımda r10 da bile okumuş insanların sizi yönetmesini istemiyorsunuz siz her şeyi hakediyorsunuz beyler
  • 29-10-2021, 17:46:53
    #20
    medyamio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çin'de başkanlık yapabilirsiniz belki bu kimlik ile ama Türkiye'de böyle birisinin yapacağına imkan vermiyorum.

    Bu ülkenin başına birilerine düşman birisi değil herkese eşit davranacak birisi lazım.

    İzmir'de yaşayan insana da eşit Van'da yaşayan insana da eşit. Milyonerine de eşit fakirine de eşit. Aşırı dincisine de eşit ateistine de eşit. Adalet terazisi herkes için eşit olmalı. Birilerine karşıt birisi başa geldiği zaman ülkenin burnu b.ktan kurtulmuyor. Dinci başa geldiği zaman din karşıtı sıkıntıda, din karşıtı geldiği zaman dinci sıkıntıda.
    dediğiniz doğru ama eşitlik diye bir şey olmaz olamaz. anne bile çocuklarını ayırıyor birisini diğerinden diğerlerinden fazla seviyor. gelir adaletsizliği diye bir şey var ülkede görmemek için kör olmak lazım. çok kazanan vergi vermiyor yolunu buluyor. devlet buna çanak tutuyor daha yakında futbolculardan kulüplerden vergiyi kaldırdı. detayını araştırın. vergi alınmayacak en son kişidir futbolcu ya da kulüpler. niye yaptı bunu stadlarda aleyhimize bağırmasınlar diye.


    aslında kurtuluş belli. ülkemizin dünya liderliğine oynaması için en önce yapılması gerekenler

    1-basın yayınla uğraşanlar ve akrabaları asla siyasete ve ticarete giremez.
    2- siyasetla uğraşanlar ve akrabaları yakınları asla devlet ihalesine giremez büyük ticari faaliyetlerde bulunamaz.
    3- siyasilere bir doktor öğretmen maaşından fazlası ödenemez. görev yaptığı sürede sadece normal giderler idevlet tarafından karşılanır.

    başka ülkede cumhurbaşkanı belediye başkanı olacak adam bulamıyorlar. bizde olmak için milyonlar harcıyor. ki o harcadığı parayı normal yollardan geri alamayacağını bile bile çalacağını bile bile seçiyoruz.
  • 29-10-2021, 18:29:05
    #21
    valla bu ikili yarışacaksa sadece çok iyi her türlü ülke kazanacaktır ama böyle birşey olmaz malesef
  • 29-10-2021, 18:40:01
    #22
    PaSaSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    valla bu ikili yarışacaksa sadece çok iyi her türlü ülke kazanacaktır ama böyle birşey olmaz malesef
    millet isterse yarışır xd geçen bir söz okudum bir toplum nasılsa yöneticileri de öyle olur.
  • 29-10-2021, 18:50:19
    #23
    selçuk beyle bu adamı nasıl kıyasladınız.
  • 29-10-2021, 19:07:30
    #24
    Hiç biri
  • 29-10-2021, 19:45:43
    #25
    delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    selçuk beyle bu adamı nasıl kıyasladınız.
    Aday olabilir diye bir şey ortalığa atıldı ben de karşına onu koydum kötü mü yaptım varsa başka alternatifleriniz bilmek isterim
  • 29-10-2021, 20:56:45
    #26
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aday olabilir diye bir şey ortalığa atıldı ben de karşına onu koydum kötü mü yaptım varsa başka alternatifleriniz bilmek isterim
    shanks ve selçuk bey olur 😄
  • 29-10-2021, 22:43:07
    #27
    al birini vur ötekine..