• 23-10-2021, 12:08:51
    #1
    Merhabalar.

    Oğlum 8 yaşına girecek. Bu yaşına kadar sürekli lego oyuncakları ile oynadı onun haricinde bir oyuncak almadım. Legonun tüm serilerini aldı yaratıcılığı gelişsin diye.

    Gelişti mi ? Kesinlikle. Kendi hayal dünyasında inanılmaz mekanik robotik legodan şeyler yaptı.Onlarında fotolarını çeker atarım.Eminim onun beyin motorları için yaratıcılığı için legonun çok faydası olmuştur.

    Normalde kendisi hep çizim yapma hevesinde.Duvara , yere hatta elinde kalem varsa pantolonuna bile çizim yapıyor boş neresi varsa hayal dünyasında ne varsa çiziyor.

    Daha önce çizdiklerini bildiğim için dün sizlere göstermek adına biraz çizim yapmasını istedim.

    Çizdikleri aşağıda.Açıkcası ben baktım bir yerde göremedim benzerini. Nerden gördün dedim aklıma geldi yaptım baba dedi.

    Sizce çizimleri iyimi ? BU yönde eylimi varmı ona göre hareket etmek istiyorum.Hemen bir çizim tableti alabilirim hazır eve kapandık çocuk sıkılmasın.Samsung tab 6s lite ilk başlangıç için sanırım iyi duruyor.Ayrıca bununda önerisinde bulunursanız sevinirim.

    Bu arada 3 senedir çzim yapıyor yığınlarca a4 kağıdı var hepsini saklıyorum yıllar sonra bakar çizdiklerine diye.
    Kendi boyadı bu arada.
  • 23-10-2021, 12:11:01
    #2
    ekmek elden gidiyahhh
  • 23-10-2021, 12:14:12
    #3
    kesinlikle lisede güzel sanatlara gönderin
  • 23-10-2021, 12:19:59
    #4
    tam NFT koleksiyonluk çizimler maşallah
  • 23-10-2021, 12:20:55
    #5
    Bence hocam çizim tabletinden önce bir eğitim kursuna gönderip ondan sonra çizime geçmek daha iyi olur
  • 23-10-2021, 12:21:59
    #6
    Günümüz değerlerin de artık dijital piyasa karakter çizimleri, oyunlar için 3d karakter tasarımları ile ilgili ciddi piyasaya sahip. Oğlunuzun ellerine sağlık, bunu sadece kalem ve kağıtla sınırlamaması gerektiğini aşılamanızı öneririm. Yavaş yavaş bilgisayar içeriğine gözetiminiz dahilinde erişmesini sağlayabilirsiniz.

    İyi forumlar diliyorum.
  • 23-10-2021, 12:22:25
    #7
    ayoft.com
    Çizimleri çok güzel dediğiniz gibi yaratıcılığı epey gelişmiş, sizin gibi bir babaya sahip olduğu için de çok şanslı
  • 23-10-2021, 12:25:48
    #8
    Eyw güzel dostlarım.Bana görede çok güzel ama siz yıllardır bu işi yapıyorsunuz alt yapınız yada geçmişiniz var.O yüzden size sormak istedim.
  • 23-10-2021, 12:27:33
    #9
    Aboo bunlar tam NFTlik


    (Ek olarak tum resimlerde elinde mor bisey var o ne acaba hepsinde onu cizmis)