Parkta oynarken bir grup çocuk tarafından kardeşimin telefonu çalınıyor aradan bir saat geçtikten sonra yanıma gelip olayı anlatıyor bende google play üzerinden telefona bakıyorum ve farklı operatörden bir hat takıldığını görüyorum telefonu kilitleyip uyarı mesajı koyuyorum çalındığına dair ertesi gün karakolda durumu anlatıyorum 1 yıl sonra mahkeme kağıdı geliyor hts kayıtlarında hattın sahibini buluyorlar duruşmaya çıkıyoruz kardeşim doğruluyor çalan çocuğu daha sonra çocuk savunmasında; suriyeli birinden telefon satın alacaktım hattımı taktım daha sonra almadım telefonu diyor ve mahkeme delil yetersizliğinden davayı kapatıyor konuyu görünce yazmak istedim adalet falan hak getire deneyimlemiş olduk.
Dipnot: Üstüne hakim kardeşime kızdı bizi uğraştırdığın şeye bak vs. diyerek.
Mahkeme sonucuna bak!
84
●2.826
- 13-10-2021, 13:27:45Mahkeme kararı ile sabit mirasçılar listesinin üzerini yine mahkeme kağıdı üzerinde karalayarak bir tapunun satışını yapmıştı "akrabalarımız"
Ne akrabalarımıza
Ne üzerinde karalama işlemi yapan avukata
Ne tapu müdürlüğüne
Hiç bir şey olmadı aksine bizim mahkeme kararı ile sabit olan tapuda hakkımız yokmuş
Anayasa mah. kadar gidildi. Sanırım suçlu biziz...
- 13-10-2021, 14:47:11çok ağlıyorsunuz tr şartlarında 1 saatlik çalışmayla zararınızı karşılarsınız aslında (!)
- 13-10-2021, 14:51:25Üyeliği durdurulduO 1 saatlik çalışma nerede 1 saatlik çalışma hocam acaba?umutaki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 13-10-2021, 14:59:18Üyeliği durdurulduBunu biliyorum bende zaten o yüzden çekirdek yiyen emojiyi gönderdim ya hocam gönderme açısındanumutaki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Anayasa mah. kadar gidildi. Sanırım suçlu biziz...
