Hayattan zevk alan var mı
34
●699
- 06-10-2021, 19:17:06Son zamanlarda iyice çöküntüye girdim. Maddi olarak değil manevi olarak içim sıkılıyor. Kafam dönüyor resmen. Canım sıkılıyor hiç birşey yapmak istemiyorum. Anlamsızca hareketler yapıyorum. Kimseye karşı tahammül gücüm kalmadı. Psikolojik olarak iyi değilim sanırım ne yapmam lazım. Benim durumumda olanlar varsa ne yapabilirim.
- 06-10-2021, 19:18:20Dinlenmeye ihtiyacın var. Sevdiğin insanlar ve sevdiğin hobilerine ver kendini. 2-3 Hafta ortadan kaybol. Yoksa çıkamazsın.
- 06-10-2021, 19:19:26Tatilden geleli bir ay oldu. Hiçbir şeye tahammül edemiyorum. İş yerinde milletin bir birine yalakalık yapmasına. Ülkenin gündemine hiç birşeye karşı artık sabrım kalmadı. Ne yapacağım bilmiyorum.SerkanAks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-10-2021, 19:20:38Şükürcü değilim ama sürekli depresif ve melankolik yaşamak da doğru değil. Çabalayacaksın, zorlayacaksın, oluyorsa olur. Olmuyorsa yetinmesini ve küçük şeylerle mutlu olmasını bileceksin. Ruhsal bunalım genlerimize kadar işledi, ancak önemli olan hayata inat teslim olmamak.
Bir Tarkan şarkısı bırakıyorum; daha iyi anlatan şarkılar var, bunu anlatmak Tarkan'a mı kaldı? diyebilirsiniz ama şu an aklıma bu geldi ve bu şarkısını da severim.
https://www.youtube.com/watch?v=65VW0M8HDCw
)