İstanbul'da Gidebileceğimiz Açık Havuz arıyorum
4
●75
- 01-07-2021, 12:10:25Pazar günü kuzenlerimle açık havuza gitmeyi düşünüyoruz. Aqua dolphin, aqua marine'lar sürüsüyle keko, aptal saptal insanlar dolduğu için hiç düşünmüyoruz oralara gitmeyi. Fiyatın fazla cep yakmayacağı, kekonun bulunmadığı güzel bir açık havuz önerir misiniz? Site havuzları falan da olur. Ekstra partili, kızların olduğu bir yer aramıyoruz. Amacımız kendi kendimize kafa dağıtmak eğlenmek.
- 01-07-2021, 12:12:51+ takip ( bu arada bende 3 hafta önce aquaya gittim hem çok pahalı içeri yemekte sokamıyorsun içerden almak zorundasın minnacık hamburger 50 tl redbul 20 lira ve suriyeli vs kaynıyor )
- 01-07-2021, 12:17:42işte hocam suriyeli ve kekonun olmadığı bir açık havuz arıyorum. Dışarıda pek yemek yiyemem zaten. Girişi normal, keko da olmayan bir yer bulursam yemek parası sorun değil. İnşallah öneren çıkarramazansevimmm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam açık olduğuna emin misiniz?anlaksy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 01-07-2021, 12:23:24Açık havuzu vardı ondan eminim ama maalesef mekan hala açık mı kapalı mı bilmiyorum emin değilim.lviii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle