• 06-11-2008, 13:14:03
    #37
    okokok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    fark ettimde zaten ugrasmayın benim kadar zengin olamazsınız
    ehueheh
  • 06-11-2008, 13:15:36
    #38
    oluşumunu tamamlamış
  • 06-11-2008, 13:17:19
    #39
    Üyeliği durduruldu
    Güzelim çocuk top olmuş resmen yazıklar olsun..
  • 06-11-2008, 14:25:28
    #40
    para adamı bozuyo bilader
  • 06-11-2008, 14:29:55
    #41
    Misafir
    buryal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Eş cinsel ile gay in birbirinden farklı olduğunu senden öğrenmiş oldum. Ayrıca konuyu açan arkadaş yanıltmasın kimseyi.O resimlerdeki eleman ile alakası yok onun.Arkadaş çocuğun adını gerçekten richie rich sanıp arama yapmış O filmin adıydı ama
    Eşcinsel, yaratan tarafından erkek olduğu halde bayan hormonlarının daha baskın olması sonucu bayanlar gibi davranması. Veya bayanken erkek hormonunun fazla olması nedeniyle erkekler gibi davranabilmesidir. Gay olması, bazı şeyleri gereğinden fazla yapıp, sıkılıp ondan sonra arayış içine girip kendine farklı çözümler bulması anlamına gelmektedir. Bazıları aktif, bazıları pasif oluyorlar. Gaylerin saçları genelde kısa olup vücutlarını ön plana çıkarır konuşmalarıyla belli etmeye çalışırlar ve erkeklerden hoşlanırlar. Eşcinseller kendi hayatlarını olduğu gibi yaşarlar. Hem bayanlarla, hem erkeklerle ilişkiye girebilirler. Travestiler, görünüm olarak bayanlar gibi giyinip aşırı derecede kendilerine özen gösterirler. Şayet kendi görüşüm Taksim'de ki travestiler Türkiye'de ki bayanlardan daha bakımlılar. Genel olarak pasif olsalarda isteğe göre aktifde olabilirler.

    deli dana adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ne ayaksın sen ümit, bu kadar bilgiyi kimse araştırmamıştır, aktif pasif falan filan.. :P
    Bundan 5 sene önce bir toplistim vardı. Birgün siteme babam bağlanmış ve bana dediki bu ne *** böyle kerane gibi site. Herşey var içinde. Normal siteyse cinsel içeriklileri sil, cinsel içerikliyse normal içerikleri sil. Sonra düşündüm doğru söylüyor. 300 siteden 190 tanesini sildim. 190 site içinde travesti siteleri, ***** , hikaye v.s her tarz site vardı. Ama içlerinden bir tanesi eşcinsellerin bağlandığı bir portalmış ve başındaki kişi çok bilgiliydi. Bu konuda konuşmalarımız oldu. Dedi toplistte kalmak istiyorum. Cinsel site diye kabul etmedim. Cinsel site değil diyip 10-15 kere mailleşmiştik. Anlattıkları mantıklı geldi.

    Sokaklara yakın biriysen herşeyini bileceksin. Bunları bildiğin gibi balicisini, tinercisini, gaspcısını, hırsızını, şarapçısınıda bileceksin. Gerektiğinde katılıp muhabbetini yapacaksın. Kuralına göre davranıcan, kimseyi hor görmiycen. Dışadayken kimseden zarar gelmeyecek. Yerine göre davranacaksın. Bilmen demek yapıyorsun demek değildir. Bileceksinki zarar görmeyesin. Bilgiden zarar gelmez.
  • 06-11-2008, 14:32:04
    #42
    Yav herkes yorum yazıyorda o resimdeki eş cinsel o çocuk değilki Google dan eski fotoğraflarına bakın sonra yanyana koyum. Özellikle burnuna dikkat edin
  • 06-11-2008, 17:42:02
    #43
    Topu inşaata kaçmış galiba..
  • 06-11-2008, 18:24:27
    #44
    teknodunya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çocukken çok sempatikdi büyümek yaramamış
    aynen öyle ya
  • 06-11-2008, 18:26:04
    #45
    Üyeliği durduruldu
    bu o çocuk değil şuanda kaç yaşlarında bilmiyoırum ama o adamdan daha genç ve eroin bağımlısı.kendisinin içeri girmişliği vardır..