• 20-10-2020, 21:48:01
    #55
    krsadlacin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Doğrudur, benim demek istediğim de paramıza bir şey olmayacağı zaten Fakat olursa da TMSF karışmaz, mevduat veya katılım hesabı olarak geçmiyor. Normal fiziksel cüzdanımızın mobil uygulaması olarak geçiyor. Örneğin sizin Papara cüzdanınızda 100 TL var ise o para fiziksel olarak Papara 'nın banka hesabında bulunuyordur. TCMB ve BDDK bu kuruluşlarda 3 adet iç kontrolcü görevlendirir. Yani eğer Papara Cüzdan'daki paramıza bir şey olur ise bunun ilk sorumlusu papara ikinci sorumlusu TCMB ve BDDK olarak geçer. Papara veya herhangi bir BDDK lisanslı firma her yıl toplam nakit akışının %50'si kadar Merkez Bankasına garanti sunar.

    Şu durumda herhangi bir şey olmasında 2. sorumlu bahsettiğim gibi devlet kurumlardır, mevduat veya katılım hesabı veya bir sözleşmemiz yok. Sadece üye olup bakiyemizi ekliyoruz, aynı sağ cebinizdeki parayı cüzdanınıza koymak gibi, TMSF burada maalesef bir sigorta sunmaz. Fakat bahsettiğim gibi 2. sorumlu olan devlet kuruluşları bu konuda bir şeyler yapmak zorunda olur.
    Aslında yine başa dönüyoruz
    Devletin sorumluluğu halkın can ve mal güvenliğini sağlamaktır. Ama sizin evinize hırsız girse çalınan malları ödeyeceğini garanti etmez.
    Bu örnek de bunun gibi aslında. TCMB sorumluluğu var ama bir güvence yok.

    Sonuç olarak ikimiz de aynı şeylerden bahsediyoruz
  • 20-10-2020, 21:49:55
    #56
    F.Gungor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aslında yine başa dönüyoruz
    Devletin sorumluluğu halkın can ve mal güvenliğini sağlamaktır. Ama sizin evinize hırsız girse çalınan malları ödeyeceğini garanti etmez.
    Bu örnek de bunun gibi aslında. TCMB sorumluluğu var ama bir güvence yok.

    Sonuç olarak ikimiz de aynı şeylerden bahsediyoruz
    Evet, sonuca baktığımız da aynı yere çıkıyoruz Sadece gidiş yollarımız farklı Bilgi alışverişi yaptık fena olmadı hem Papara 'da gelmiş zaten. İyi akşamlar hocam
  • 20-10-2020, 21:54:12
    #57
    krsadlacin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Evet, sonuca baktığımız da aynı yere çıkıyoruz Sadece gidiş yollarımız farklı Bilgi alışverişi yaptık fena olmadı hem Papara 'da gelmiş zaten. İyi akşamlar hocam
    Hala giremiyorumn
  • 20-10-2020, 21:54:59
    #58
    Ya aklım almıyor. 2 saattir sipariş sayfası açık bekliyorum. Adamlar ödemeyi bekliyor ben Papara'yı bekliyorum. Şoför uşağa uşak bahçıvana olayı olduk. Açıldığı an hesabımı kapatıp çıkıyorum. Maddi konularda rezil olmak hayatta istemediğim şeylerde başı çekiyor ve şuan bu durumu yaşıyorum. En basitinden markete girmeden ve kasaya yaklaştığımda defalarca hesabımı kontrol eden ben parama ulaşamıyorum. Neyse ki akşamüstü markette ödeme yaparken sorun olmadı.
  • 20-10-2020, 21:55:32
    #59
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hala giremiyorumn
    https://www.r10.net/off-topic/253939...-bilgiler.html
  • 20-10-2020, 21:57:11
    #60
    Gitti bizim 25 lira
  • 20-10-2020, 22:07:52
    #61
    En son yine bağlantısı olmuştu, o zamanda vurgun yaptılardı kaçıyorlardı açıldı
    Bizim memleket aksiyon seviyor, kaçsalar diye dua edecekler artık arkadaş. Adamların en ufak sunucu probleminde battı kaçıyorlar vurgun diye başlıyor biri.
    Ek olarak şikayet var'a bakarken gözlerim kanadı, Allah bol müşteri versin ama mümkünse biraz beyinlisini versin.
    Şikayetvar denen siteninde ne kadar boş bir site olduğunu görmüş oluyoruz.
  • 20-10-2020, 22:18:23
    #62
    semiih adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Lütfen öyle mesajlara inanmayın.

    Papara Kart Güvenilir Midir? Papara Kart'ın güvenilirliği Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından işlem yapmasına izin verilmiş ve onaylanmıştır. Bu sayede tüm bankalar ile güvenli bir şekilde anlaşma yapılmıştır.
    tamam inandım bu devirde kimseye güvenmeyeceksin bunun şunun şu belgesi var ona bakarsan istanbul bilişimin belgesi yokmuydu?
    ben burda hiç bir firmayı kötülemiyorum
  • 20-10-2020, 22:24:08
    #63
    Arkadaş ülke çalkalanmış.

    Arkadaşlar Papara bu ülkede en son vurgun yapacak şirkettir. Yani yapmasına imkan yokta, biz öyle diyelim.

    Kesintiler çok sık olmaya başladı. Bakım olsa bile, en aktif saatlerde bu yapılmaz. Hem kendi itibarlarını zedeliyorlar, hemde işleri aksatıyorlar.

    Herkes Twitter'dan yapılan abuk subuk haberlere inanıyor.

    * Hack saldırısı,
    * Sahibi kaçmış vs. vs.

    Yahu arkadaşlar hiç olur mu öyle şey? Böyle birşey yapılabilir mi? Biraz mantıklı düşünün.

    Kısa sürede düzelmesi dileğiyle...