Abim de covid19 çıktı
27
●852
- 31-08-2020, 12:52:59Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, yakalananlar bol bol su içsinler, bulundukları ortamı iyi havalandırsınlar ve arada pencere önünde nefes egzersizi yapsınlar, burundan derin nefes alıp ağızdan yavaşça versin, en kısa sürede iyleşirler inş.
- 31-08-2020, 13:19:59neden çinde herkes koranamı oldu ?Golsime adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 31-08-2020, 13:41:43Hocam zaten abimler gelmiyordu. Ama bir kaç kez oğlu kaçıp bize geldi. O zaman daha hiç kimsede bir şey yoktu. Bir kaç gün sonra abim ve yengem de belirtiler çıktı. Yoksa bir araya gelmemeye çalışıyoruz.Veronica adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 31-08-2020, 14:17:29kendinizi kasmayın bu kadar bunu korkutmak için yazmadım ama bir gün bu lafımı hatırlarsınız ve hak verirsiniz.Ceku92 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 31-08-2020, 15:13:04Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 31-08-2020, 15:16:00Çin'de de herkes korona olacak.Ceku92 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye'de de. Tüm dünyada da.
Amaç hastalıktan uzak durarak mümkün olduğunca geç yakalanmak.
Bu sayede aşı ya da ilaç bulunabilir, ya da virüs mutasyon geçirip zayıflayabilir ve daha hafif geçer.
Grip virüsü ilk kez 1918 de ortaya çıktı ispanyol gribi ile.
O yıldan beri dünyada gribe yakalanmadan doğup ölen insan olmadı.
Hatta her sene değişik versiyonu ile tekrar tekrar hasta oluyoruz.
Pandora'nın kutusu açıldı.
Bu forumdaki, bu ülkedeki ve dünyadaki herkes bir gün coronaya yakalanacak. - 31-08-2020, 18:59:20Herkese iyi dileklerinden ötürü teşekkür ederim. Allah razı olsun. Abim ve yeğenim de bugün yarın yeni başlayacakları iş için covid19 testi yaptırdı ve negatif çıktı. Bende aynı yere gitseydim bende yaptırmış olacaktım ama ben başka yere gideceğim iş için. Orası da istemedi.
Bu arada her sektörde ciddi bir işçi talebi söz konusu. Çoğu fabrika da virüs çıktığı için destek elemanı alıyorlar mecburen.