İnsanlar..
İyi kazanıyor, güzel yaşıyor ve çok mutlu görünüyorlar. Tiktok, Instagram ve dönüm noktası olan YouTube. Şahsım adına konuşmak gerekirse bir çok tiktok videosu bana utanç veriyor. Fakat bu insanlar 3 ay 5 ay 1 sene utandırıp kaymağını yiyebilecek konuma geliyorlar. Bazen herşey boşa çabalıyormuş hissiyatı yaratıyor, çok deli paralar dönüyor. Eski bir kız arkadaşımın tiktok'da 1.5M takipçisi olmuş, evlenmiş kocası mahalleden bir kardeşimizdi şimdiyse eşi ile beraber güzel bir villa da hayat sürüyorlar, Rabbim daha da mutlu eylesin. Bir şeyler değişmeli mi yoksa biz mi uğraşmalıyız?
Bir insan nasıl fenomen olabilir ki bunca kısa sürede nasıl milyonlara ulaşıp nasıl zengin olabilir? Aklım almıyor, biz boşa uğraşıyoruz
Fenomen olmak..
22
●644
- 22-06-2020, 22:39:22Bende de bazen her şey boşaymış hissi oluyor abi, milletin yıldızı parlıyor. Ben elimi neye atsam sönüyor. Bildiğin kısmeti varsa da kuruyor. Bunalımdayım.
- 22-06-2020, 22:40:43Güzel bir ilişkim var, ailem var elbette sorunlar var fakat mutluyum. Ama bugün evlenmek çok imkansız benim gibi bir insan için, gerçek anlamda borç batağına girmeden bir aile kuramayacak konumdayım. Bu da insani duygularımı yitirmeme sebep oluyor..Burakozdemirtas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 22-06-2020, 22:41:57vallah eyer milletle dağla geçersen yada saçma sapan şeyler yaparsan direk zaten fenome oluyorsun lüks bir hayatın oluyor kimi var millet küfür ediyor hakaret ediyor ve millet izleyip değerlendirme yapıyor böyle saçmalık olmaz ama gel gör ki parayıda bunlar götürüyor ve hiç bir vasıfları yok beyin de yok
- 22-06-2020, 22:42:09Benimde çokça düşündüğüm bir konu, bir şeyler değişiyor ve ayak uyduran kazanıyor. Ama kazanırken kaybettiği/ödün verdiği yerler de var. Mesele kimler neler yapıyor, o da yapılır mı be dediğim çok olmuştur. Devir gerçekten değişiyor ama bu değişimin getirdiği eksiklikler de beraberinde geliyor. Boşuna uğraşmıyoruz sadece bazı şeyleri kazanmak için kaybedeceğimiz şeylerden vazgeçmek istemiyoruz.
- 22-06-2020, 22:42:20bazı insanların şansı yaver gidiyor hocam tanıştığın insanlar ve çevren senin geleceğini belirler bunu unutmayın.
- 22-06-2020, 22:44:26arnavutköyde 2000 tl ye bile kiralık villa var.
villa olunca her şey iyi oluyor sanmayın.
allah önce akıl sonra beden sağlığı versin akabinde aile huzuru versin