• 23-04-2020, 11:21:37
    #10
    Hava civa hiç inandırıcı bulmuyorum, bir yerden patlıyor, insanların umutları sömürülüyor, hayalleri beklentileri başka zamanlara öteleniyor, özellikle 20 - 30 yaş grubunun birikmiş sıkıntısını başka baharbara erteleyen projelerle hayal kırıklıkları arttıkça umutsuzluk artıyor, Allah bu ükeyi toplumsal bir patlamadan korusun.
  • 23-04-2020, 11:22:22
    #11
    Ben de dün BTK Akademi'yi denedim.

    Site çok hantal, eğitimlerin içeriğini incelemeye çalıştığım 10 seferin 5-6'sında 500 Hata kodu verdi. Eğitim ana sayfasına döndüğümde, rastgele eğitimleri tamamlamışım gibi görünüyordu, oysa hiç eğitim almadım. Bir eğitime başlayayım dedim, videosu bir türlü açılmadı (her türlü gerekli eklenti vs. mevcut, AdBlocker yok).

    Kısacası, BTK Akademi şu an 1 Milyon İstihdam projesine hazır değil.
  • 23-04-2020, 11:23:25
    #12
    SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    siz inanıyor musunuz bir sertifika ile iş bulacaginiza
    firmalar diyor ki, bana bilgisayar yazılım mühendisi lazım , webmaster değil diyor, 1 milyon istihdam önce gidin işkur a kayıt yaptıranlara iş bulun , insanlarda hemen inanıyor üye oluyor yahu daha siteyi yönetenin kendi bilgisi yok admin şifresi kesin 12345 ile baslıyordur.
    tamamiyle merakımdan başvurdum. çoluğumuza çocuğuma faydası olur mu, içerde ne var ne yok bakayım diye. bilgiler zaten devlette var, bu da devlete bağlı olduğu için sıkıntı yok dedim. fakat nerden bileyim milletle paylaşacaklarını bilgileri. yine sınıfta kaldılar. yoksa ihtiyacım yok allaha şükür.
  • 23-04-2020, 11:27:59
    #13
    aOktemer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    tamamiyle merakımdan başvurdum. çoluğumuza çocuğuma faydası olur mu, içerde ne var ne yok bakayım diye. bilgiler zaten devlette var, bu da devlete bağlı olduğu için sıkıntı yok dedim. fakat nerden bileyim milletle paylaşacaklarını bilgileri. yine sınıfta kaldılar. yoksa ihtiyacım yok allaha şükür.
    bilgileri kiminle paylaşmışlar hocam ?
  • 23-04-2020, 11:29:37
    #14
    çok saçma işler çook.
  • 23-04-2020, 11:47:39
    #15
    Biraz önce baktım bende;

    Şimdi bir çok bilgi doldurmamızı istiyorlar da; kardeşim bu bilgilerin hepsi sende var zaten?
  • 23-04-2020, 15:54:17
    #16
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bilgileri kiminle paylaşmışlar hocam ?
    başkasının tüm bilgisi önüme serildi, benimkide büyük ihtimal başkasına. işini bilen isterse datayada ulaşacaktır. bu manada paylaşmışlar.