R10'daki başlıklara bakıyorsunuz değil mi? Sizin de dikkatinizi çekmiştir herhalde.
Ben şimdi ne yapacağım?
Bu sorun nasıl düzelir?
Şimdi ne olacak?
Büyük gün
Gına geldi
Geçmiş olsun
Sorun ve acil
Deneme..
Bu ve bunun gibi binlerce başlık var. Ben örnek yazarken büyük harfle başladım. Büyük harfle başlamayanlar bile var. Title nedir? Başlığın tanımını burada yapmamız mı gerekiyor? Webmaster forumundayız değil mi? Hepimiz başlığın ne olduğunu biliyoruz. Başlığı düzgün yazarsanız aramalarda da çıkar. Bir soruna çözümü burada bulduysanız diğer insanların da faydasına olur. Ama "Bu sorunu nasıl çözerim" diye başlık açarsanız kim nasıl bulacak? Bunun dışında forum girenlerin vaktini de boşuna harcamamış olursunuz değil mi? Siz kendi web sitenizde/blogunuzda da böyle başlıklar mı açıyorsunuz merak ediyorum.
Umarım FORUM YÖNETİMİ konuyu ciddiye alır. Ve böylece hem forum çöplüğe dönmez ve hem de doğru başlıklarla r10'un trafiğine faydası olur.
Not: Bazı arkadaşlar konuyu imlaya getirmiş. Aslında başka bir şeyden bahsediyorum. Halbuki sorunu çok net ifade ettim. Keşke yazıyı anlayarak okusalardı.
Not2: Bir arkadaş r10 yazdığıma takılmış. Önce logoya baksın