ZippoTurkey adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Gezilecek Şehir,Ülke Önerileri Yardım
11
●147
- 14-02-2020, 11:35:37Adıyaman gerçekten çok çok eski bir şehir. Benim bilmediğim birçok yer daha olduğunu düşünüyorum. Uygun olduğum bir zamanda size nereleri mutlaka gezmeniz gerektiğine dair özel mesaj gönderirim.
- 14-02-2020, 11:37:38Gerçekten çok sevinirim ufak bir defter yaptık gidilecek gezilecek yerler diye rotamıza eklerizmikbalavseren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 14-02-2020, 11:40:30Adıyaman da 7 sene kaldım. Eski kahta kalesini de tavsiye ederim. Hala eski yapısıyla doğallığı ile durmakta.
Size tavsiyem karadeniz turunu da ekleyebilirsiniz. Yaylalar,manzaralar ve doğa ile ilgili hevesiniz varsa tam anlamıyla doyarsınız. Hatta en son Artvin 'den de Batum gezisine devam edebilirsiniz.